Astrologinė prognozė gruodžio 25–31 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 25–31 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Jausitės lyg leistumėtės amerikietiškais kalneliais: jėgų ir pasitikėjimo savimi antplūdį, ryžtą versti kalnus keis visiška apatija, noras būti vieniems ir nieko nedaryti. Šiuo metu neturėtumėte imtis kažko naujo, pradėti ar nutraukti santykių, keisti darbo. Geriau ramiai ir be triukšmo pasiruošti Naujųjų sutikimui. Tik ne masiniuose renginiuose, didelių susibūrimų vietose. Idealu būtų likti namuose ir pasimėgauti jaukiu buvimu su artimaisiais.

JAUTIS

Tarpušvenčio savaitė nebus lengva, tačiau pabandykite atsikratyti niūrių minčių ir išsaugoti pakilią nuotaiką. Stenkitės plačiai šypsotis savo atspindžiui veidrodyje, pasirinkite širdžiai mielą drabužį. Kartokite sau, kad esate autoritetingiausias, reikšmingiausias ir patraukliausias žomgus, ir tai padės pasiekti trokštamų rezultatų. Pavyks pritraukti jums reikalingų žmonių – draugų ar globėjų – dėmesį.

DVYNIAI

Nepadarykite kvailysčių pirmoje savaitės pusėje ir ateinantys metai prasidės gerai. Po švenčių visi reikalai turėtų pajudėti iš mirties taško. Kol kas susilaikykite nuo svarbių sutarčių. Sandoriai nebus sėkmingi, jie gali sukelti daug problemų ateityje. Prisimenate slėpynių žaidimą? Dabar reikėtų pasislėpti nuo slaptų priešų ir anksčiau padarytų klaidų padarinių. Nuolat stebėkite, kas vyksta, ir pasiruoškite sėkmės etapui.

VĖŽYS

Šiomis dienomis optimizmas ir pasitikėjimas savimi didės, tačiau nerizikuokite, venkite nuotykių. Kyla pavojus pervertinti savo galimybes. Praleiskite dienas ramiai, drauge su maloniais žmonėmis ir leiskite sau atsipalaiduoti. Geras laikotarpis dirbti komandoje, rengti bendrus projektus. Prireikus pasinaudokite draugų pagalba ir patys jiems padėkite. Aplankys kūrybiniai impulsai. Autoritetingi žmonės bus pasiruošę pripažinti jūsų nuopelnus.

LIŪTAS

Jausitės gerai, tačiau stenkitės būti šiek tiek dėmesingesni ir susikaupę, ypač savaitės pradžioje. Apims romantiška nuotaika, norėsis meilės ir artimų santykių. Geras laikas susitikti su draugais, artimaisiais, pabendrauti su vaikais. Geras laikotarpis siekti karjeros. Galimybių langas gali atsiverti labai netikėtai, todėl reikės momentinės reakcijos ir nuolatinio pasiruošimo veikti.

MERGELĖ

Palankus metas finansinėms operacijoms – galite kreiptis dėl paskolų, sudaryti sandorius. Stenkitės neviešinti savo planų, nes blogo linkintys žmonės gali trukdyti jūsų sėkmei. Jūsų autoritetas auga, tačiau nemanykite, kad esate pranašesni už partnerius. Atsižvelkite į jų jautrumą ir į tai, kad jie gali atsakyti tuo pačiu. Tai padės jums viską sureguliuoti ir kūrybiškai pažiūrėti į derybas.

SVARSTYKLĖS

Teks susitelkti į asmeninį gyvenimą. Jei jausite, kad blogėja santykiai, kalbėkite apie meilę, sakykite komplimentus, prisiminkite laimingiausias akimirkas kartu. Tiems, kurie dar nesutiko antrosios pusės, laikas pradėti ieškoti tinkamo partnerio. Tačiau kyla pavojus, kad iliuzijos bus klaidingos, nes daugelis pretendentų gali nuslėpti tikrąjį savo veidą ir apsimesti geresniais, nei yra. Tokie romanai gali nuvilti.

SKORPIONAS

Nestokosite gyvybingumo, ryžto ir atkaklumo. Surenkite mielą staigmeną mylimam žmogui – būsite įvertinti. Vienišiai gali išbandyti laimę pažinčių svetainėse ir socialiniuose tinkluose –  bent jau gerai praleisite laiką, gal net užmegsite naują romaną. Profesinėje srityje viskas nebus taip sklandu, kaip norėtumėte, todėl ir pernelyg stengtis neverta. Partnerystė dabar svarbiausia. Sulauksite sėkmės bendraudami su autoritetingais žmonėmis.

ŠAULYS

Gebėsite gražiai ir aiškiai reikšti savo mintis, todėl pasinaudokite proga ir užmegzkite santykius, ieškokite darbo. Pajutę energijos antplūdį, nepersistenkite: nereikia imtis daugiau, nei pajėgiate padaryti. Sutelkite dėmesį į reikalus, susijusius su darbu, aplinka, sveikata. Teks susitelkti į reikalus, susijusius su namais, šeima ir nekilnojamuoju turtu, taip pat pajamomis ir investicijomis.

OŽIARAGIS

Galima sparti jūsų verslo pažanga, tad dabar verta kurti ateities planus. Tik būkite atidūs – dar kartą patikrinkite dokumentus. Geras metas pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Ypač užsiimant tais reikalais, kuriuos dėl galimos rizikos buvote atidėję. Dabar pats laikas jų imtis. Turite pakankamai gebėjimų, tad dažnai imate per daug reikalauti iš savęs. Pabandykite rasti norų ir galimybių pusiausvyrą.

VANDENIS

Geras laikas sumokėti skolas ar grąžinti paskolą. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, būkite lankstūs. Priešingu atveju rizikuojate praleisti kažką įdomaus. Atsargiai vertinkite viliojančius pasiūlymus ir pažadus, pasikliaukite sveiku protu. Būkite dėmesingi dirbdami su dokumentais. Kai kurios aplinkybės primins jums praeitį. Jausmus ir romantiką reikėtų atidėti vėlesniam laikui.

ŽUVYS

Jūsų sėkmė gali būti siejama su keitimosi informacija reikalais. Skambinkite, rašykite, mokykitės, derėkitės, prekiaukite ir reklamuokite savo paslaugas. Didelė rizika patirti kažkieno spaudimą, gauti papildomą darbo krūvį, susidurti su tikrinančiomis institucijomis. Būkite pozityvūs ir draugiški, bet labai dėmesingi, jei atsidursite naujų žmonių kompanijoje. Puikus metas atnaujinti ryšius su senais draugais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS