Astrologinė prognozė gruodžio 3-9 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 3-9 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šią savaitę kai kurie kontaktai vargins labiau, nei tikėjotės. Jūsų nepakantumas gali nutolinti artimą žmogų. Veikiausiai teks tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti draudimo sutartis, investuoti ir tarpininkauti kitiems, užbaigti kai kuriuos darbus. Galbūt tam tikra prasme būsite egzaminuojami, vertinami. Galite sulaukti priekaištų dėl aplaidumo, nekompetentingumo, intrigų. Savaitgalį turėsite darbo ir pramogos nelabai rūpės.

JAUTIS

Būsite nusiteikę kritiškai vertinti savo ir artimųjų gyvenimą, buitį, analizuoti finansines ir profesines galimybes. Jeigu bandysite kitiems ką nors primesti, malonaus bendravimo nesitikėkite. Būkite įžvalgūs reikaluose, susijusiuose su finansais, komercija, politika. Neskubėkite tikėti gražiais pažadais. Savaitgalį pravartu išskleisti sparnus ir pasižmonėti. Vykite į ekskursiją ar nueikite į kokį renginį, parodą.

DVYNIAI

Šią savaitę gali tekti spręsti su įsidarbinimu, persikvalifikavimu susijusius klausimus arba keisti šukuoseną, įvaizdį. Viską galima daryti, tik nepuoselėkite nerealių vilčių. Tuomet nenusivilsite. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo. Neignoruokite kitų žmonių poreikių ir prašymų, jeigu jie pagrįsti. Atsargiai elkitės su technika, ugnimi ir kelyje. Savaitgalį kils noras išlaidauti, norėsis pramogų.

VĖŽYS

Šią savaitę pradėsite be noro dirbti ar mokytis. Kur kas labiau būsite nusiteikę meilei, kūrybai, sportui, įvairiems pristatymams. Derėtų nenumoti ranka į pradėtus projektus, pareigas, priesaikas, įstatymus. Venkite sveikatai žalingų dalykų. Artėjant savaitgaliui, labai svarbu pasitikėti savimi ir pasikliauti patirtimi, nes tai padės sėkmingai formuoti pradinius žingsnius visų reikalų, kurių ketinate imtis artimiausiu metu.

LIŪTAS

Šią savaitę pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas ir praeities patyrimai. Gali užplūsti prisiminimai. Šiuo metu ne viskas klostysis pagal jūsų planus. Pradėtas projektas gali strigti dėl finansų stokos ar vėluojančio finansavimo. Derėtų saugoti vaikus, mylimus žmones ir pinigus, santaupas. Apdairiau elkitės su dokumentais. Savaitės pabaiga tinkama tvarkyti ir puošti save bei namų aplinką.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje susirūpinimo sukels turtiniai reikalai, finansiniai dokumentai. Galbūt pretenzijas reikš nepatenkinti klientai ar partneriai. Stenkitės sumanumu įveikti kitų žmonių nepalankumą, manipuliavimą. Kad skubiau sutvarkytumėte aktualų reikalą, gali tekti pakratyti piniginę. Bus situacijų, gundančių nusižengti teisingumui ir moralei. Pagalvokite apie galimus padarinius. Savaitgalis žada pramogų, meilės.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę materialiniai, praktiniai interesai jums atrodys ypač svarbūs. Gana racionaliai mąstysite. Domins verslo sutartys, darbiniai užsakymai, teks tvarkyti reikalus, susijusius su pirkimu ar pardavimu, reklama, ryšiais. Regis, ne mažiau rūpės madingi daiktai. Tinkamas metas dingusių daiktų ar dokumentų paieškoms. Saugokitės infekcijų, avarijų, gamybinių traumų, dujų nuotėkio. Savaitgalį daug dėmesio skirsite artimiesiems.

SKORPIONAS

Pagrindinės aktualijos bus vaikai, meilė, kūrybiniai projektai. Intuityviai jausite, ko reikia, kad būtumėte laimingesni. Galite įsigyti gerbėjų, rėmėjų. Kartu gims ir netikrų iliuzijų. Regis, būsite linkę pasiduoti pagundoms. Malonumų atsisakyti bus sunku ir jūsų vaikams. Dėl to galite iššvaistyti kiek per daug pinigų. Derėtų neskubėti ir nepasikliauti akla sėkme. Savaitgalį trokšite įspūdžių, bendravimo.

ŠAULYS

Šią savaitę būsite linkę siekti populiarumo nelabai pagirtinais būdais. Rimtai dirbti, stengtis visiškai nesinorės. Regis, jausitės teisesni ir protingesni už kitus. Aplink jus išties bus sutrikusių, apsigavusių žmonių. Tačiau ir jums gali pristigti atsparumo klastoms, apgaulėms ir svaigalams. Saugokitės vagių, pasirūpinkite namų saugumu. Savaitgalį būsite nusiteikę mėgautis malonumais, suteikti sau kuo daugiau komforto.

OŽIARAGIS

Negailėsite kitiems dėmesio, o ir patys jo sulauksite iš aplinkinių. Galbūt nueisite į masinį ar kolektyvinį renginį. Situacija ir šalia esantieji vers priimti sprendimus, tačiau nedarykite spontaniškų sprendimų. Derėtų rimčiau įvertinti santykius su kitais žmonėmis ir jų argumentus, kurie išties gali būti subjektyvūs. Artėjant savaitgaliui, būsite ypač jautrūs. Norėsis apsaugoti savo vidinį pasaulį nuo įtampų, tad tenkinsitės asmenine erdve, įprasta aplinka.

VANDENIS

Šią savaitę turėsite nemažų socialinių, politinių ambicijų, noro viešai pasireikšti. Neabejotinai bus jums pritariančių, palaikančių jūsų iniciatyvą. Vis dėlto neatsargus poelgis, nesantūri frazė gali kiek pakenkti. Regis, materialinės naudos negausite, tačiau nederėtų numoti ranka į reikalus, kuriuos galima pataisyti. Atidžiau prekiaukite ir tvarkykitės versle. Savaitgalį jums tiks rami meninė veikla ir malonus tinginiavimas.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje įmanomos derybos dėl kreditavimo, mecenavimo, investicijų. Tačiau gali būti, kad išlaidausite norėdami tik pasipuikuoti ar pataikaudami savo įgeidžiams. Galite gauti lauktą žinią iš užsienio arba dalyvauti tarptautiniame renginyje. Regis, kitus stebinsite nenuoseklumu, išsiblaškymu. Dėl to galite pakliūti į bėdą. Smagesni planai nusikels į savaitgalį, kuris žada aktyvų laisvalaikį su draugais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS