Astrologinė prognozė gruodžio 4–10 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 4–10 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Siekite savo tikslų kantriai ir susikaupę. Galite patekti į spąstus aiškindamiesi santykius. Dabar ne laikas kovoti – geriau praleiskite šį laiką su šeima, kad santykiai taptų ramesni. Šiuo metu jums bus lengviau pasiekti susitarimų ir rasti kompromisų. Kils noras apsilankyti kultūros renginiuose, pakeliauti. Įsitikinkite, ar jūsų išlaidos neviršija pajamų. Atsipalaiduokite, pasiduokite tėkmei, ir savaitė bus gera.

JAUTIS

Nauja – pamiršta sena. Nereikėtų pradėti naujų projektų. Eikite pramintu keliu ir nerizikuokite investuodami, skolindami, padėdami pažįstamiems ir draugams. Atminkite, kad senas draugas visada geresnis už naują. Bendraujant bus daugiau optimizmo ir atvirumo, tačiau kartu didės pasitikėjimas savo teisumu. Pasinaudokite galimybėmis padaryti teigiamą įspūdį kitiems. Nesivelkite į ginčus, nediskutuokite apie politiką ir religiją.

DVYNIAI

Bus puiki galimybė pasisemti naujos patirties ar leistis į kelionę. Gali atrodyti, kad tik jūsų požiūris teisingas, nors taip ir nėra. Todėl būkite objektyvūs, įsiklausykite ne tik į save. Venkite ginčų ir nesutarimų, tuomet asmeniniai santykiai vystysis sėkmingai, bus galimybė pasiekti harmoniją. Venkite rizikingų veiksmų. Siekti savo tikslų būtina atsižvelgiant į vadovų interesus, kurie gali būti sunkiai suprantami.

VĖŽYS

Tai ne pats lengviausias laikotarpis, nes sunku susidoroti su savo emocijomis. Išmokite būti diplomatiški ir neperkelti asmeninių problemų į profesinę sritį. Pernelyg didelis kategoriškumas ir skuba nieko gero neduos. Stenkitės būti švelnesni ir palankesni, neįžeisti šeimos narių, partnerių ar tų, su kuriais esate susiję verslo reikalais. Aplinkybės gali būti sudėtingos. Klausykite autoritetų.

LIŪTAS

Pabandykite išnaudoti šį laikotarpį pokyčiams. Atsikratykite psichologinių problemų, skolų. Daug dėmesio skirkite deryboms bendravimui, ypač su kolegomis darbe. Gims naujų grandiozinių planų. Tai geras laikas rašymui, mokymui ir reklamai. Kelionės bus sėkmingos, tačiau tik tuo atveju, jei atsižvelgsite į visus niuansus. Puiku perduoti savo žinias, mokyti, pasirodyti įdomiu ir charizmatišku žmogumi.

MERGELĖ

Didėja jūsų energijos potencialas, o tai skatina kovoti už savo interesus, pasiekti tai, ko norite. Ypatingą dėmesį atkreipkite į detales, aplinkybes. Stenkitės bendrauti su partneriais jų neerzindami ir nekreipkite situacijos į rimtą konfrontaciją. Ypač jei bendraujate nekilnojamojo turto, šeimos verslo ir giminaičių klausimais. Neverta rizikuoti savo ištekliais: dabar investicijos gali duoti neigiamų rezultatų. Palūkėkite palankesnio meto.

SVARSTYKLĖS

Jūsų kategoriškumas gali būti lemtingas, kalbėdamiesi neperženkite leistinos ribos. Suteikite visas įmanomas paslaugas ir pagalbą tiems, kuriems jos reikia. Turėsite galimybę daug nuveikti, produktyviai dirbti ir kokybiškai pailsėti. Pilnatis įžiebė aistrą, suteikė veržlumo, impulsyvumo, todėl, jei palaikote tvirtus santykius, išliekite šiuos jausmus. Tačiau jei esate vieniši, neplanuokite pasimatymo ar flirto socialiniuose tinkluose.

SKORPIONAS

Bus tam tikrų pokyčių ir juos reikėtų vertinti kaip galimybę kažką pakeisti į gerąją pusę. Stenkitės išvengti konfliktų. Galite patirti  nemalonumų dėl atšauktų susitarimų ar atidėtų kelionių. Dirbdami su dokumentais turite būti ypač atsargūs – didelė klaidų tikimybė. Nesitikėkite, kad lengvai pasieksite savo tikslą. Dabar teigiamų rezultatų gali duoti tik su uždarbiu ir finansais susiję reikalai.

ŠAULYS

Antroji savaitės pusė tiks pokalbiui su vadovybe apie darbo sąlygų pokyčius. Pajutę, kad tampate aktyvesni, labiau bendraujantys ir smalsesni, nerkite į naujų pažinčių sūkurį. Savaitgalį būtinai suplanuokite pramogų su draugais. Skirkite daug dėmesio su namais, šeima, nekilnojamuoju turtu ir šeimos verslu susijusiems klausimams. Nesklandykite iliuzijų debesyse, o veikite ir į šias sritis investuokite daug darbo. Nereikėtų imtis naujų projektų.

OŽIARAGIS

Didės jūsų iškalba ir sumanumas, todėl labai tikėtina, kad viskas, kas suplanuota, pavyks gana lengvai, be papildomų pastangų. Keisdamiesi informacija, būkite labai atsargūs. Kilus ginčų, laikykitės tvirtų pozicijų, elkitės išmintingai ir apgalvotai. Nekonfliktuokite su vadovybe. Iniciatyvos meilės srityje bus sėkmingos. Galite sutikti romantišką partnerį. Turintiems porą gresia konfliktas, kurį užglaistyti padės humoras.

VANDENIS

Savaitė netinkama svarbiems planams – nei ilgalaikiams, nei trumpalaikiams – kurti. Taigi tiesiog susiplanuokite dienos darbus ir nuosekliai juos atlikite. Antroji savaitės pusė tinka pokalbiui su vadovybe apie darbo sąlygų pokyčius. Sprendžiant atlygio, finansinės padėties stiprinimo, nuosavų lėšų, investavimo reikalus reikėtų būti budriems. Tik blaivus protas, kantrybė ir ramybė padės tinkamai paskirstyti jėgas ir išvengti galimų nuostolių.

ŽUVYS

Jūs pritraukiate žmones, nes esate puikios formos, o tai leidžia įkrauti aplinkinius teigiama energija. Jei ilgą laiką atidėliojote nemalonų pokalbį, nedvejodami pradėkite jį šią savaitę – jis tikrai turės mažiau neigiamų padarinių arba net pavyks jų išvengti. Disciplina prisidės prie jūsų finansinės gerovės. Galima ir būtina imtis iniciatyvos profesinėje srityje. Būkite ramūs, susikaupę ir kantrūs. Nauji projektai ir komandos gali sukelti problemų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kvailiems

NAIVUOLIAMS....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS