Astrologinė prognozė kovo 15–21 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 15–21 D.

AVINAS

Šią savaitę turėsite gana daug darbo ir rūpesčių. Regis, aiškiau išskirsite savo prioritetus, išanalizuosite dominančią informaciją. Būsite nusiteikę rizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, verslu, šeimos gerove. Kažkas gali padėti įsitvirtinti pasirinktoje veiklos sferoje. Savaitgalį būsite linkę daug laiko leisti socialiniuose tinkluose rašydami atsiliepimus, komentarus. Jeigu reikia pasimokyti, susikaupkite.

JAUTIS

Savaitės pradžioje galite sulaukti slaptos paramos, naudos iš konfidencialaus susitarimo. Pravartu atsargiai užsiminti apie atlygį už darbą, paslaugą ar viršvalandžius. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso, suderinti būsimą jūsų darbų įvertinimą. Savaitės viduryje itin valdykite emocijas ir žodžius.  Artėjant savaitgaliui, vis labiau norėsis komforto, grožio. Gali papilnėti piniginė, tačiau artimųjų poreikiai ją tuoj suplonins.

DVYNIAI

Šią savaitę jums gali pavykti išspręsti kai kurias asmenines ar kolektyvines problemas. Visgi bus nelengva laviruoti tarp noro tingėti ir būtiniausių pareigų. Apmaudas gali kilti dėl melagienų, apkalbų, finansinio nestabilumo. Savaitgalį lengviau rasite bendrą kalbą su pašnekovais, o jie pastebės jūsų sugebėjimus, įvertins argumentus. Vis dėlto labai jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį, klastą ar nesusipratimą. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS

Šią savaitę daug reikš profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, pažintys. Regis, auga jūsų žavesys, populiarumas, o kartu ir galimybės daryti įtaką kitiems. Taps aiškiau, kokios perspektyvos jūsų laukia. Gali būti, kad įtakingas pažįstamas pažadės prisidėti realizuojant jūsų sumanymą. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir nenukreiptų nuo tinkamo kelio. Savaitgalį gali varginti prastesnė savijauta, vienišumo jausmas.

LIŪTAS

Šią savaitę vertėtų nukreipti savo energiją į rimtus reikalus ir iš peties padirbėti. Pasistenkite bendrauti kuo lanksčiau ir tartis su kitais neprarasdami savitvardos. Nauji pažįstami gali pateikti svarbių pasiūlymų ar pasitarnauti jums kaip tarpininkai. Matydami, kad stengiatės, netgi jūsų kritikai turėtų darytis palankesni. Savaitgalį kažką laimėti arba plačiau pasireikšti jums padės gerbėjai, draugai. Per daug neišlaidaukite.

MERGELĖ

Šią savaitę jums rūpės vykdyti finansinius ir kitus įsipareigojimus. Jeigu rimtesnių rūpesčių neturite, būsite nusiteikę pramogoms, sportui. Vaikai, meilė, partnerystė, studijos – jūsų prioritetai. Regis, nepagailėsite ir lėšų, ir pastangų, kad tik vyktų pokyčiai į gera. Galima įdomi nuotolinė paskaita, svarbios naujienos iš toli. Visgi galite sugadinti savo įvaizdį, jeigu mėginsite išsisukti nuo pareigos ar atsakomybės.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę gautus pasiūlymus verta priimti, jeigu tam neprieštaraus verslo partneriai, sutuoktinis. Gali išsispręsti teisinis klausimas arba pradėsite jį gvildenti. Viskas turėtų klostytis gana palankiai, tačiau teks susitaikyti su ta mintimi, kad privalote prisitaikyti prie naujovių. Pravartu atlikti procedūras, gerinančias savijautą ir išvaizdą. Būkite atidūs, tvarkydami finansinius reikalus, užsakydami prekes.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje nesistenkite pasilengvinti sau pareigos naštos, išsisukti nuo įsipareigojimo. Dėl įtemptų pastangų vėliau nesigailėsite. Galbūt patobulinsite darbo vietą, įrangą ar gausite naudingos informacijos susijusios su norimu įsidarbinimu. Regis, teks bendrauti su žmonėmis, kurie stengiasi pabrėžti savo pranašumą. Savaitgalį jums seksis spręsti savo ir kitų žmonių psichologines bei grožio, sveikatos problemas.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje viskas vyks sklandžiai. Atvirai reikšite jausmus, kils ūpas sportuoti, realizuoti save per kūrybą ar pan. Palanku derėtis, tartis dėl įsidarbinimo, medicinos, sveikatos reikalų. Kita vertus, dėl nesutvarkytų ūkinių, techninių spragų, darbų saugos pažeidimų savaitės viduryje galimos problemos. Savaitgalį jautriau nei paprastai reaguosite į artimųjų melą, priekaištus. Norėsis užmegzti romantišką ryšį.

OŽIARAGIS

Šią savaitę daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, šeimos klausimus. Netikėtai galite pasielgti ryžtingai, siekdami sau naudos, komforto ar malonumo. Regis, dėl to sulauksite ir kritikos, ir paramos. Bet kuriuo atveju, blogo jums niekas nelinkės, tiesiog gali nesutapti požiūriai. Savaitės pabaigoje būsite neramiai nusiteikę dėl būtinybės kibti į protinį darbą, nepavykstančio rašinio, nepaklusnių atžalų ir kt.

VANDENIS

Šią savaitę sulauksite įvairių naujienų – tiek gerų, tiek nelabai. Galbūt sublizgėsite rengdami interviu, organizuodami įvairius renginius arba mokslo srityje. Tikriausiai bus mėginimų manipuliuoti jumis. Įmanomas pasiekimas, kurio kaina gali būti tokia, kad džiaugsmą greitai pakeis susirūpinimas. Venkite šeiminių scenų. Savaitgalį galbūt kiek pasiklysite tarp pareigų, asmeninių poreikių ir pagundų.

ŽUVYS

Šią savaitę palanku tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės reikalus. Galbūt pavyks susitarti dėl pelningo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, laimėti derybas ar kt. Pravartu gaudyti sėkmę meilės, kūrybos, informacijos sferoje. Turėsite galimybę įvertinti dominančio asmens požiūrį į jus. Augančiai kartai derėtų skirti didesnį dėmesį. Savaitgalį neblogai seksis, jeigu orientuositės į šeimą, buitį, kursite jaukumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS