Astrologinė prognozė kovo 4–10d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 4–10D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Nejausite po kojomis tvirto pagrindo, atrodys, kad esate skandinami intrigų, apkalbų jūroje. Gali varginti psichologinės, sveikatos problemos. Tikėtina, kad suaktyvės žalingi įpročiai arba labiau pajusite jų padarinius. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos, turtinių ar piniginių problemų. Savaitgalį jūsų poreikiai, pasirinkimai kitiems gali atrodyti ne pagal galimybes. Nepaisant to, jūsų rizika gali pasiteisinti.

JAUTIS

Šią savaitę darbe gali iškilti problemų. Saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus, o apie naujus kalbėkite, prasidėjus jaunačiai. Neskubėkite pasiduoti vilionėms, nes galite įsivelti į pavojingus nuotykius. Savaitės viduryje jus jau gali džiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Vis dėlto nesitikėkite iš to naudos ir stabilumo. Savaitės pabaigoje keistai jausitės. Pasistenkite išsivaduoti iš stingulio.

DVYNIAI

Bus nelengva susidoroti su darbais, vargins anksčiau prisiimti įsipareigojimai, atsakomybė. Galbūt laiku negausite ar nepateiksite reikalingų dokumentų, duomenų. Jeigu siekiate karjeros, galite patirti slaptas intrigas, klastas. Santūriai įvertinkite savo galimybes ir neįsipareigokite per daug. Artėjant savaitgaliui, daugiau dėmesio sulauksite iš draugų, pažįstamų ar gerbėjų. Galite būti pakviesti į vakarėlį, renginį.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje nelengva bus išsireikalauti skolą, kompensaciją, draudimo išmoką, o gal ir uždirbtus pinigus. Būsite maitinami pažadais. Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų pažiūromis, karjera, profesiniais planais, kelione. Palankiai gali būti įvertintas jūsų objektyvumas, kompetentingumas, tačiau problemų kels išsiblaškymas kelyje. Savaitgalį skirkite daugiau dėmesio tiems, su kuriais norite labiau suartėti ar susitaikyti.

LIŪTAS

Šiuo metu nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Neprovokuokite ginčų, nes padariniai bus nemalonūs. Regis, padidės išlaidos arba būsite priversti skubiai tvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, mokėti baudas. Tačiau planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, karjera, tam tikra prasme turėtų realizuotis.

MERGELĖ

Šią savaitę norėsis daug nuveikti, tačiau gali pritrūkti jėgų arba atsiras nenumatytų kliūčių. Savijauta gali priminti apie sveikatos problemą. Jei pirksite techniką ar ką nors namų ūkiui, būkite atidūs, kad neapsiriktumėte dėl kokybės. Santykiai su aplinkiniais stokos tarpusavio pasitikėjimo. Tai, ką norėjosi nuslėpti, gali išplaukti į paviršių. Savaitės pabaiga bus įtempta, bet įdomi. Neblogas metas nekasdieniams užsiėmimams.

SVARSTYKLĖS

Galima padaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, pinigų ir verslo reikalus. Galbūt lauksite laimėjimo ar naudos ten, kur to negalima tikėtis. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne gaišti laiką niekams. Prasidėjus mėnulio jaunačiai, turbūt kils noras keisti darbą, įvaizdį, eksperimentuoti su dietomis. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus. Savaitgalį ieškosite naujų galimybių pritaikyti savo sugebėjimus.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje bus geriau, jei viskas tekės kasdieniška vaga. Nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Gero gyvenimo troškulys gali nuvesti į nemalonumų liūną. Savaitės viduryje gali pakvipti slaptu meilės romanu arba sulauksite pakvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Tačiau svarbi partnerystė patirs išbandymą. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Savaitgalį būsite nusiteikę imtis ūkio reikalų.

ŠAULYS

Pasitaikys netikusių pagundų, klaidinamos informacijos. Verčiau nerizikuokite šeimos gerove ir stenkitės rasti racionalią išeitį iš keblių situacijų. Derėtų nepriekaištingai atlikti darbus, nes labai svarbu išlaikyti kolegų ir klientų pasitikėjimą bei galimas karjeros perspektyvas. Savaitės pabaigoje galite neblogai pasirodyti protiniuose žaidimuose, kūrybiniuose konkursuose. Arba bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis.

OŽIARAGIS

Ši savaitė darbinga, produktyvi, tačiau galimi finansiniai apsirikimai, žala. Trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su nekilnojamuoju turtu. Tik nesureikšminkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos, atjautos. Savaitgalį užplūs emocijos, nerimas ir prisiminimai. Su šeimos nariais galite pyktis dėl išlaidų, skonių skirtumo. Verčiau pasitelkite kantrybę ir skleiskite šilumą.

VANDENIS

Savaitės pradžioje emocionalumas, nervingumas trukdys deramai atlikti pareigas. Susilaikykite nuo pretenzijų reiškimo, antraip jūsų nuodėmės bus pateiktos viešam aptarimui. Vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko dėl jūsų ar kitų asmenų neatsakingumo. Savaitės pabaigoje jus užlies energija, skatinanti veikti, bendrauti, kurti. Nepakenks net dideli emociniai ir informaciniai krūviai.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje jausite nerimą, bus sunku tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų ligos ir problemos. Galite gauti keistą žinią iš giminaičio ar draugo. Venkite abejotinų nuotykių, nelegalių sandėrių. Trečiadienį prasideda jaunatis, tad imsite jausti bundančią naują energiją. Tikėtinas meninio įkvėpimo, gerumo, užuojautos antplūdis. Kita vertus, patiklumas gali pakenkti ir jums, ir per jus kitiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS