Astrologinė prognozė kovo 8–14 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 8–14 D.

AVINAS

Šią savaitę vienaip ar kitaip spręsis darbo ir bendravimo problemos. Vis dėlto kitus žmones stebinsite nenuoseklumu. Regis, nepasitenkinimą kels mokesčiai, nekonkrečios perspektyvos, sveikatos būklė ar pan. Kibs infekcijos, galite jausti nepaaiškinamą silpnumą. Nesudarinėkite abejotinų sandorių ir saugokitės vagių. Savaitgalį jus suintriguos mįslingas asmuo ar naujiena. Kaip įmanydami, venkite svaigalų, kvaišalų.

JAUTIS

Savaitės pradžioje plūksitės su nebaigtais darbais ar bandydami įsidarbinti. Neignoruokite kitų žmonių poreikių ir perspėjimų, nes jie yra pagrįsti. Savaitės viduryje daug politikuosite, domėsitės viešaisiais reikalais ar įstatymais. Galbūt tam tikra prasme būsite egzaminuojami, vertinami. Pasistenkite neskleisti abejotinos informacijos. Artėjant savaitgaliui, stiprės draugiško palaikymo poreikis. Vis dėlto kitų pažadai gali būti netikri.

DVYNIAI

Šią savaitę fiziškai ir energiškai stiprėsite, daugės ryžto, drąsos. Išnaudokite tai konkrečiam darbui, sportui. Venkite sveikatai žalingų dalykų. Polinkis rizikuoti, manipuliuoti gali atnešti nekokių padarinių. Jeigu ką nors apšmeišite ar kitaip klastingai pakenksite, tai jums grįš nemaloniu bumerangu. Savaitgalį prasidės jaunatis, todėl labai svarbu pozityviai mąstyti ir tinkamai elgtis. Pasisaugokite netikrų apžavų.

VĖŽYS

Šią savaitę bus daug kalbų apie politiką, vertybes, išsilavinimą, teisingumą, kultūrą, švietimą. Galite jaustis taip, tarsi turėtumėte apsimesti, kad nematote neteisybės, klastos ir pan. Jums nebūtina su viskuo sutikti ar nenoromis pataikauti. Būkite itin atidūs visur, kas susiję su finansais, komercija. Tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek. Jeigu kur nors išvykstate, gali paaiškėti, kad trūksta reikalingų dokumentų ar pan. Savaitgalį jus nelabai tenkins rami rutina. Turbūt veršitės toliau nuo namų.

LIŪTAS

Šią savaitę jus šiek tiek stebins didesnis aplinkinių reiklumas jūsų įvaizdžio, darbo kokybės, mokymosi ar kitokių rezultatų atžvilgiu. Stenkitės sumaniai įveikti kitų nepalankumą, manipuliavimą. Apdairiai elkitės su pinigais, dokumentais, laiku mokėkite įmokas. Padaugės veiklos, jeigu ji susijusi su medicina, psichologija, finansais. Kad ir kaip stengsitės, oponavimo, užkulisinių intrigų ir apkalbų veikiausiai neišvengsite.

MERGELĖ

Šios savaitės pradžioje jums bus aktualios verslo sutartys, sveikatos tyrimai. Regis, rūpės ir modernūs daiktai, todėl naršysite internete, domėsitės prekių rinka. Nuo savaitės vidurio padaugės rūpesčių. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo. Neskubėkite įtarinėti asmens, kuriam esate neabejingi. Savaitgalio susitarimai – geras pagrindas ateities sėkmei. Deja, įmanomas ir apgaulingas manipuliavimas.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje pajusite, kiek jums reiškia artimi žmonės, vaikai, namai, komfortas ir praeities patyrimai. Apmąstymai turėtų pažerti idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Tik nesiknaisiokite nemaloniuose pojūčiuose, neieškokite sau ligų, nepeikite savo figūros, išvaizdos. Siekite darnos su savimi ir kitais. Savaitgalį intuityviai pajusite, ko reikia, kad būtumėte sveikesni ir patrauklesni.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje nevenkite nuotolinių pasitarimų, interviu, savireklamos. Galbūt jums pavyks sublizgėti vienoje ar kitoje srityje arba saviraiškai paskatinti vaikus, artimą žmogų. Galite nemažai nuveikti ir buityje. Saugokitės vagių, pasirūpinkite namų saugumu. Jūsų gyvenimas dabar gali būti kupinas ir ekstremalių išbandymų, ir labai sentimentalių, romantiškų jausmų, meninio polėkio. Savaitgalį traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms. Venkite svaigalų, kvaišalų, saugokitės infekcijų.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jums puikiai seksis ir intelektinė, ir fizinė, sportinė veikla. Kiek sunkiau bus suprasti artimųjų poreikius ir jausmus. Galbūt jie ragins priimti sprendimus ar su jais sutikti, nors jūs turite abejonių. Nešališkų žmonių pastebėjimai gali jums praversti. Savaitgalį jūsų požiūris į šeimą, artimuosius, nuosavybę, gerovę užsifiksuos ilgesniam laikui. Labai svarbu, kad vidinė būsena būtų pozityvi, o sieloje vyrautų meilė.

OŽIARAGIS

Šią savaitę didelės materialinės naudos neturėsite, tačiau nederėtų numoti ranka į reikalus, kuriuos galima pataisyti. Galite įgyti rėmėjų, įsitraukti į verslą, projektą arba jį planuoti drauge su būsimais partneriais. Būkite ne tiek kritiški, kiek atidūs pašnekovams. Saugokitės vagių, sukčių. Savaitės pabaigoje jums gali labai parūpti reikalai, susiję su giminaičių aktualijomis. Siekite sutarimo su aplinkiniais.

VANDENIS

Savaitės pradžioje pravartu užbaigti kai kuriuos darbus, sumokėti mokesčius, įmokas ir pan. Tik aklai nedarykite verslo užsakymo, ypač farmacinių ar grožio prekių. Viską apskaičiuokite, įvertinkite, nes gali pristigti atsparumo ir galite pasiduoti klastoms ir apgaulėms. Savaitgalį prasidedant jaunačiai pravartu svajoti apie tai, ko trokštate, galvoje modeliuoti norimus pasiekimus. Regis, mielai bendrausite su šeimos nariais ir giminaičiais.

ŽUVYS

Šią savaitę galite pajusti tas vidines ar išorines kliūtis, apie kurias jau nebegalvojote. Gali tekti susitaikyti su tuo, kad darbai vyks lėtai. Regis, būsite linkę mėtyti pėdas, išsisukinėti, pareigas permesti kitiems, kažkam kitam perkelti atsakomybę už savo aplaidumą, melą ar kt. Tai, kas buvo pažadėta jums, gali atitekti kažkam kitam. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo. Savaitgalį laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS