Astrologinė prognozė lapkričio 13–19 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 13–19 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Negailėkite savo emocijų, jausmų ir energijos spręsdami reikalus, susijusius su kūryba, meile, vaikais, vaidyba ir sportu. Jūsų įsipareigojimai šiose srityse turėtų duoti puikių rezultatų. Daug dalykų, kuriems reikia sėkmingo aplinkybių ir rizikos derinio, gali pasisekti. Tačiau nepamirškite, kad sėkmė siejama su jūsų asmeninėmis pastangomis, gebėjimu pritraukti dėmesį ir padaryti sumanymus patrauklius kitiems.

JAUTIS

Pasistenkite įsigilinti į savo vidinį pasaulį. Daugeliu atvejų bus sąsajų su giminaičiais, artimais žmonėmis, kuriems atveriate savo sielą, tėvais. Bus reikalų su nekilnojamuoju turtu, namais, buitimi, žeme, t. y. statyba, valymu, remontu, pirkimu. Dabar šiose savo gyvenimo srityse turite daugiau energijos ir galimybių. Stenkitės daugiau bendrauti su šeima, padėti šeimos nariams morališkai ir finansiškai. Tai bus puiki investicija į ateities gerovę.

DVYNIAI

Derybos, kelionės, mokymai, bendravimas, prekyba ir reklama, skambučiai ir reikalai, susiję su dokumentais, seksis itin puikiai. Ypatingą dėmesį skirkite aplinkiniams, ypač tiems, su kuriais bendraujate kiekvieną dieną. Mąstymas įgauna papildomą impulsą, o nuo lapkričio 13 d. prasideda palankus laikotarpis, kurio neužgoš praeities negandos. Tad tiesiog privalote išnaudoti visas atsiveriančias galimybes su dviguba jėga.

VĖŽYS

Nuo jaunaties idealus metas pradžiai bet kurioje srityje – nuo sprendimo pagaliau pradėti sportuoti iki ketinimo persikelti gyventi į kitą šalį. Didelė tikimybė, kad visi reikalai bus baigti ir duos rezultatų, kurie net viršys lūkesčius. Jūsų jausmai, emocijos ir energija kartu su pasąmone gali kurti ir padaryti bet ką. Viskas, ką darote, tampa patrauklu kitiems. Puikus metas įsikrauti energijos ir jėgų, tačiau stenkitės nepersivalgyti.

LIŪTAS

Įtempta lapkričio 13-osios jaunatis šiek tiek sugadins nuotaiką, sujauks kortas ir privers nematuoti savo norų realiomis galimybėmis. Šiek tiek blaškysitės tarp emocijų ir logiškų išvadų, tikrai bus geriau kliautis protu. Taupykite savo išteklius – jų prireiks perspektyvioms investicijoms. Profesinius reikalus ir problemas užgoš aistringi meilės santykiai. Palanku susižadėti, pasikalbėti su partneriu apie ateities perspektyvas.

MERGELĖ

Galite intuityviai pajusti rinkos tendencijas, vartotojų nuotaikas, galimybes ir perspektyvas, susijusias su ateities įvykiais ir tendencijomis. Kuo daugiau žmonių įtrauksite į savo idėjas ir projektus, tuo geriau jiems ir jums. Atminkite, kad su jais reikia dirbti ir bendrauti kaip su artimais žmonėmis. Susituokusių porų santykiai suksis apie įsisenėjusias problemas, nepasitikėjimą ir susikaupusias nuoskaudas.

SVARSTYKLĖS

Skirkite energiją bendravimui su komandos nariais, rėmėjais ir draugais. Susiekite emocijas su perspektyvomis ir ateitimi. Nesižvalgydami į praeitį visada sulauksite kitų pagalbos ir dalyvavimo. Laiką praleiskite aktyviai bendraudami, apsupdami save bendraminčiais, taip pat nesutinkančiais su jūsų nuomone – jiems būkite kuo teisingesnis. Tai padės rasti lengvesnių būdų pasiekti profesinių rezultatų.

SKORPIONAS

Turite emocinių ir fizinių jėgų siekti savo tikslų. Nešvaistykite jų smulkmenoms. Skirkite savo jausmus ir intuiciją dalykams, susijusiems su karjera, verslu, profesija ir bendravimu su vadovais. Bendravimas turėtų būti paremtas gebėjimu įsigilinti į viršininkų reikalus. Ne tik gamybinius, bet ir asmeninius. Naujasis Marso ciklas lapkričio 18 d. suteiks jums netikėtų idėjų ir didesnį norą veikti.

ŠAULYS

Verdančios aistros neleis nuobodžiauti. Vienišiai pagaliau gali eiti į pasimatymus ir parodyti save iš geriausios pusės. Jei jūsų santykiai dar nebrandūs, galbūt patirsite įtampą dėl nepasitikėjimo ir pavydo. Vyrams pasimatymuose nestigs drąsos, o moteris džiugins gerbėjų dėmesys. Po jaunaties lapkričio 13 d. prasideda palankus laikotarpis nuosavam verslui, naujiems verslo aljansams kurti, sutartims pasirašyti, komandiruotėms.

OŽIARAGIS

Šeimose galima įtampa dėl finansinių problemų. Tėvams ar artimiausiems šeimos nariams reikės dėmesio. Saugokitės konfliktų dėl turto padalijimo ir kitų finansinių klausimų, ypač iki lapkričio 15 d. Susituokusioms poroms dabar rūpi tvarkytis namus, o kasdienės problemos išeikvoja visą jų energiją. Nors romantikai ir aistrai energijos stigs, tačiau neseniai užmegztiems santykiams suteikite prioritetą ir pasistenkite juos išlaikyti.

VANDENIS

Laikas puikus bet kokiam darbui tiek profesinėje veikloje, tiek namuose. Reikia dirbti su nauja jėga, ir pajamos padidės. Nuslopinę egocentriškumą, būkite dėmesingi savo mylimam žmogui. Lapkričio 13 d. jaunatis Skorpione suteikia jums didesnio emocionalumo ir polinkį bet kokias smulkmenas išpūsti iki visuotinio masto įvykių. Pasinaudokite šios transformuojančios jaunaties energija asmeniniams santykiams gerinti, daugiau laiko leiskite su šeima.

ŽUVYS

Lapkričio 13-osios jaunatis padarys jūsų protą neįprastai aiškų, sąmonę – šviesią, o mintis – šviesias. Bet koks protinis ir kūrybinis darbas atneš maksimalios grąžos, o naujų žinių įgysite be didelių pastangų. Dėl padidėjusio gebėjimo akimirksniu prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių stresas ir nerimas jus aplenks. Galimi tarnybiniai romanai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS