Astrologinė prognozė lapkričio 18–24 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 18–24 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje teks spręsti savo ir vaikų problemas. Iš jūsų bus laukiama užuojautos, meilės. Darbe gali būti kalbama apie komandiruotę, stažuotę, konferenciją. O galbūt sužinosite, kad jus priima į darbą. Jei aktualu, tikrinsitės sveikatą arba pasiimsite tyrimų rezultatus. Savaitės pabaigoje galite susidurti su neprognozuojamais žmonėmis arba iššūkius keliančiomis situacijomis. Nesutrikite ir nepasiduokite provokacijoms.

JAUTIS

Ši savaitė prasidės gana buitiškai. Kad ir kokie neįdomūs atrodytų praktiniai reikalai, derėtų juos sutvarkyti. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Venkite aštrinti temas, kurias derėtų palikti praeityje ir pamiršti. Nuo trečiadienio būsite kūrybingi, žavūs. Jei ne pasikartojančios finansinės ar teisinės problemos, galėtumėte jaustis atsipalaidavę. Pravartu pagalvoti apie sveikatą, įvaizdį. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros.

DVYNIAI

Noriai bendrausite, flirtuosite. Galite sulaukti greitai apsispręsti verčiančio pasiūlymo iš pažįstamo asmens, giminaičio. Į namus gali sugrįžti vienas iš šeimos narių. Nesunkiai įvesite tvarką namuose arba talkinsite antrajai pusei. Galite užbaigti tai, kas ėmė varginti. Artėjant savaitgaliui, vis daugiau dėmesio skirsite pobūviams, užsiėmimams su vaikais, kūrybai. Kai kurios jūsų idėjos, pažiūros gali sulaukti kritikos strėlių.

VĖŽYS

Galite įsigyti norimą daiktą arba gauti pranešimą, susijusį su darbo paieškomis. Jeigu aktualu, turbūt pavyks pratęsti esamą veiklos ar komercinę sutartį, gauti ar teikti interviu, susitarti dėl reklamos ar pan. Tiktų prašyti rekomendacijos iš buvusios darbovietės, pasinaudoti įgytais įgūdžiais. Galbūt sulauksite pakvietimo į renginį ar pasimatymą. Savaitgalį daug dėmesio skirkite šeimai, vaikams. Saugokitės sportinių ir kitokių traumų.

LIŪTAS

Šią savaitę būsite dalykiškai nusiteikę, tačiau ne kartą teks slopinti savo emocijas, nerimą, gal net agresyvumą. Įmanoma nauda iš anksčiau atliktos veiklos, projekto, reklamos, vaikų išlavinimo ar kt. Galbūt ruošitės kelionei, renginiui, pasimatymui ar atsiskaitymams darbo, mokslo srityje. Spręsti problemas jums padės draugai, giminaičiai arba jūs padėsite jiems. Savaitgalį bus nelengva rasti bendrą kalbą su tais, kurie jums ypač rūpi.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje problemų gali kelti jūsų nerimas, vidinė įtampa. Pasistenkite atsipalaiduoti, o artimiesiems nebijokite prisipažinti, kad turite rūpesčių. Venkite piktnaudžiauti svaigalais, pataikauti nesveikiems įgeidžiams. Būkite atsargūs kelyje. Galite sulaukti stimulų, jeigu aktualu įsidarbinti, papildomai užsidirbti. Savaitgalį nepasiduokite spaudimui kažko imtis, jei jaučiate, kad tai jums netinka. Namuose jausitės geriausiai.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jus prisimins seni draugai arba patys apie save priminsite. Turbūt dalyvausite jų pasiūlytuose renginiuose. Nuo trečiadienio seksis tvarkyti su medicina, labdara, socialine rūpyba susijusius reikalus. Galbūt apie jūsų ar artimo žmogaus socialinę veiklą bus parengtas straipsnis, interviu. Savaitgalį lengvai megsite ryšius, bet dar lengviau galite prarasti tai, kas jums brangu. Seksis flirtuoti, gražbyliauti.

SKORPIONAS

Neplanuotai gali įvykti rimtas pokalbis su darbdaviu, valdininku ar pan. Lengvai galite kitus įžeisti arba patys įsižeisti, impulsyviai sureaguoti. Regis, jums metas prisiimti atsakomybę, suprasti, kad darote didelę įtaką aplinkiniams. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų, saugokite savo ir kitų sveikatą. Energiją išliekite nerizikingai sportuodami. Savaitgalį jus gali šokiruoti incidentas bendraujant, aiškinantis asmeninius santykius.

ŠAULYS

Savaitė bus produktyvi ir darbo, ir mokslo srityje. Galvosite apie studijas, ateities projektus, keliones. Galite gauti svarbių žinių per internetą. Tikėtina ir kūrybinė savirealizacija, įdomus kultūrinis ar sportinis renginys, romantiškas pasimatymas. Tačiau, pajutę sveikatos sutrikimų, nenumokite į juos ranka. Savaitgalį draugai ir pažįstami vilios jus nuotykiais, sportu, abejotinais malonumais ir galbūt įtrauks į pavojingas avantiūras.

OŽIARAGIS

Šią savaitę nelaukite didelės naudos, džiaukitės mažomis sėkmėmis. Taupykite pinigus, laiką. Daug kam patiks jūsų filosofinis požiūris į opius dalykus. Padaugės kontaktų su valdininkais arba temos suksis apie mokslo klausimus, studijas, karjerą. Tačiau vaikų, meilės arba verslo reikalai gali šiek tiek nuvilti. Savaitgalį netinginiausite. Regis, turėsite darbo prie kompiuterio. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VANDENIS

Savaitės pradžioje jausitės gana nesaugiai dėl asmeninių ar profesinių problemų. Dominantis žmogus elgsis neprognozuojamai. Gali atsitikti taip, kad nutrauksite esamus santykius arba / ir atkursite ankstesnį ryšį. Regis, jus ypač domins nuolaidos prekėms ir paslaugoms, išperkamoji nuoma, draudimas, paskolos arba studijų, kelionių aktualijos. Jeigu nepasiduosite vidiniam chaosui, nusibrėšite tam tikras gaires. Nesielkite impulsyviai.

ŽUVYS

Ši savaitė skatins pagalvoti apie sveikesnę gyvenseną, teisingesnę mitybą, įvaizdį. Rūpės pabaigti nebaigtus darbus arba į juos rimčiau įsitraukti. Galbūt teks ieškoti partnerių, tarpininkauti, aiškintis teisinius klausimus, ypač jei privalote pagaliau išspręsti užsitęsusią, pasikartojančią problemą. Jei savaitgalį vyksite į tolimą kelionę ir turėsite kontaktų su nepažįstamais žmonėmis, tikėtini nesusipratimai ar netgi pavojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Stasys

Nu kol kas tie horoskopai komedijos filmas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS