Astrologinė prognozė lapkričio 20–26 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 20–26 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Jūsų rankose – galimybė pakeisti bet kurią situaciją norima linkme. Pozityvus požiūris pripildys kasdienybę harmonijos ir meilės, tačiau asmeniniuose santykiuose nepavyks išvengti sunkumų. Venkite ginčų, nesileiskite į neproduktyvius pokalbius. Ateis laikas, kai bus lengviau išspręsti nesusipratimus. Dabar sutikti žmonės padės jūsų brandai: jie padės suvokti pasaulį, subalansuoti emocijas, atrasti pusiausvyrą tarp proto ir jausmų.

JAUTIS

Adekvatus ar net savikritiškas savęs suvokimas padės teisingai susidėlioti prioritetus. Seniai užsimezgę santykiai tarsi atgims, o nauji žada romantišką polėkį. Iš esmės tai šviesus laikotarpis, tačiau gali tekti patirti tam tikrų išbandymų, kai teks įveikti savo ego ir pademonstruoti empatiją. Norint, kad į gyvenimą sugrįžtų meilė ir šeimos gerovė, teks įsijausti į šalia esančių būseną ir dažniau prisiminti žodį „atleisk“.

DVYNIAI

Darbe ar komandiruotėse vilios romanai, tačiau nesigundykite. Atsargumas šiuo metu jums itin pravers. Pasistenkite asmeninį gyvenimą užpildyti kitokiais džiaugsmais. Jums dabar itin svarbu palaikyti gerus santykius šeimoje, nes daug energijos pareikalaus darbo reikalai. Stenkitės susikaupti dirbdami su dokumentais, informacija. Kad galėtumėte laiku ir kokybiškai atlikti neatidėliotinus darbus, leiskite sau kokybiškai pailsėti.

VĖŽYS

Gali iškilti sunkumų bendraujant. Ramybę drums nepasitikėjimas partneriu, bet greičiausiai jis bus nepagrįstas. Puiki proga pakeisti asmeninį gyvenimą, sugrąžinti į santykius buvusią aistrą ir romantiką. Svarbiausia – susilaikyti nuo  impulsyvių poelgių. Jei svarstėte apie persikėlimą į kitą šalį, gyvenamosios vietos keitimą, gyvenimo su romantišku partneriu pradžią ar šeimos pagausėjimą, lapkritį nepraleiskite progų ir aplinkybių.

LIŪTAS

Antroje savaitės pusėje nepatartina rengti svarbių susitikimų ir derybų, nes galite vieni kitų negirdėti. Jei reikia pakeisti esamą situaciją, stenkitės elgtis subtiliai. Nesitikėkite, kad išspręsti problemas pavyks vien pasitelkus žavesį. Dėl sumažėjusių pajamų galimi konfliktai šeimoje. Draskys prieštaravimai tarp laisvės troškimo ir pareigų šeimai. Jei grėstų skyrybos, laukite jausmų audros ir išgyvenkite ją garbingai.

MERGELĖ

Daug ką reikės pradėti nuo nulio, tačiau aplinkybės tam bus palankios. Pasistenkite suteikti naujų galimybių ilgalaikiams santykiams, išspręsti įsisenėjusius klausimus. Kažką rinkdamiesi galite jausti diskomfortą tarp „noriu“ ir „galiu“. Sutelkti dėmesį į atrankos kriterijus padės kritinis mąstymas. Gali kilti sunkumų bendraujant su vyresniais arba užimančiais aukštesnes pareigas žmonėmis, tačiau netrukus visi ginčai pasimirš be pėdsakų.

SVARSTYKLĖS

Jei kiltų mintis, kad viskas prarasta, neišsigąskite – iš tiesų taip nėra. Jūsų laukia nemažai galimybių padaryti proveržį ir pirmiems pasiekti finišą. Tiktai būkite nuoseklūs ir neatsisakykite savo ketinimų ir veiksmų. Tikėtini pokyčiai asmeniniame gyvenime: gal pakeisite gyvenamąją vietą, gal nutarsite tuoktis ar susilauksite vaikų. Jei kils nesutarimų su aplinkiniais ar artimaisiais, stenkitės išlikti ramūs ir atviri – tai jūsų ginklas.

SKORPIONAS

Šiek tiek atsipalaiduosite ir, pamiršę aplinkinius, susitelksite tik į save. Gerai, jei jūsų nuotaika atitiks situaciją, tačiau gali tekti gerokai susiimti. Naudinga prašyti artimų žmonių pagalbos sprendžiant verslo ir darbo reikalus. Bendraudami valdykite nepasitenkinimą ir susierzinimą, nes rezultatas gali šokiruoti. Menkas nusiskundimas ar, regis, nereikšminga pastaba gali virsti didžiuliu skandalu.

ŠAULYS

Stenkitės bendrauti su žmonėmis, kurių požiūris panašus į jūsų. Jei tokių artimoje aplinkoje nėra, plėskite pažįstamų ratą. Bendraujant prireiks subtilumo: pajuskite partnerio nuotaikas, prireikus parodykite supratimą ir užuojautą. Diplomatija praverstų ir darbe: sumaniai atremkite oponentų ir priešininkų atakas, o geriausia – priešus paverskite draugais. Aplinkiniai pripažins jūsų autoritetą.

OŽIARAGIS

Aristokratiška laikysena – šis vaidmuo kaip niekada jums tiks ir patiks. Toks nusiteikimas bus naudingas ne tik bendraujant, bet ir sprendžiant bendro turto, paskolų ir didelių investicijų reikalus. Patirtis ir skvarbus mąstymas padės išspręsti problemas. Bus lengva pajusti ne tik savo, bet ir aplinkinių sunkumus. Skirkite daugiau dėmesio tiems, kuriuos per darbus buvote apleidę: tėvams, sutuoktiniui, vaikams.

VANDENIS

Jūsų energijos šiuo laikotarpiu labiausiai prireiks įvairioms problemoms spręsti. Ir darbo, ir asmeninius reikalus tvarkant pravartu pasikliauti intuicija, pademonstruoti reikiamą supratingumą. Jei sugebėsite savo partnerį paversti bendraminčiu – laimėsite. Daugiau šypsokitės, stenkitės žavėti aplinkinius, elkitės su jais kaip su artimaisiais. Tai palengvins bendravimą, be to, intuicija pakuždės, į ką prireikus galima kreiptis pagalbos.

ŽUVYS

Romantiškas nusiteikimas praskaidrins tamsius vakarus, tačiau trukdys susikaupti. Pasistenkite savo energiją, emocijas ir jausmus sutelkti į darbo, pareigų vykdymo ir sveikatos reikalus. Čia, visų pirma, reikia laikytis rutinos. Atsipalaidavimas neabejotinai pablogintų situaciją. Palankus metas rasti bendrą kalbą su kolegomis: būsite ne tik išgirsti, bet ir suprasti. Užteks energijos ir jėgų pasiekti gerų rezultatų darbe.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Langas

naivų kvailų laivui...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS