Astrologinė prognozė lapkričio 27–gruodžio 3 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 27–GRUODŽIO 3 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Laikas drastiškiems pokyčiams. Teks peržiūrėti įsipareigojimus ir santykius. Galimi konfliktai su vadovybe ar įtakingais asmenimis. Kažkas gaus palankų pasiūlymą ir turės pasirinkti. Kol kas jūs negalite atsižvelgti į visus niuansus, nes jų nepastebite. Jei pasirašysite sutartis ar pervesite pinigus, būkite itin budrūs. Dėmesio prireiks sprendžiant krizines situacijas – ir ne tik išorines, bet ir vidines. Būkite atidūs savo antrajai pusei.

JAUTIS

Nepriimkite svarbių sprendimų, ypač dėl didelių finansinių investicijų. Šis laikotarpis bus įsimintinas dėl ginčų ir poreikio ieškoti kompromisinių sprendimų. Nepaisant, kad iškils daug problemų, bus ir jėgų jas įveikti. Paaštrėjusi intuicija padės atskleisti paslaptis. Tai puikus laikas studijuoti tai, kas jus domina. Reikia atkreipti dėmesį į partnerystės temą. Darbe nesibaiminkite konkurencijos.

DVYNIAI

Galbūt jau seniai norėjote atsikratyti blogo įpročio – pirmyn! Pilnatis gali turėti įtakos įtakoti pareigų, kolektyvo ar vadovybės pasikeitimui darbe. Kai kuriems ir namuose bus permainų – prasidės remonto laikotarpis. Jei jūsų paprašys pagalbos ar patarimo – neatsisakykite. Visi geri darbai bus naudingi. Jei jūsų tikslas – valdžia ir lyderystė, dabar pats tinkamiausias metas to siekti, tik elkitės apdairiai ir apgalvotai.

VĖŽYS

Mėnulis pilnėja, ir tai asocijuojasi su jūsų kūrybiškumu. Galite plėtoti  hobį, verslą, projektus ir pasinerti į naujas idėjas. Laikas atostogauti ir ilsėtis. Stiprėja emocijos, gali prasiveržti sentimentalumas, jaudulys ir net panika. Nepervertinkite savo protinių ir fizinių galimybių – tada viskas klostysis gana gerai, kiek tai įmanoma dabar. Atidėkite naujų projektų pradžią, teisinių dokumentų pasirašymą ir didelių sandorių sudarymą.

LIŪTAS

Jūsų dėmesio centre – namai. Galbūt laikas išmesti nereikalingus daiktus, perstatyti baldus ar ką nors suremontuoti. Geras laikas įsigyti nekilnojamojo turto arba jį parduoti, jei planavote.  Krizinės situacijos išsispręs. Kiek įmanoma, labiau klausykite intuicijos ir atkreipkite dėmesį į išorės ženklus. Viskas, kas slapta, gali tapti akivaizdu. Galite gauti atsakymų į painius klausimus, tačiau svarbių sprendimų dabar priimti nevertėtų.

MERGELĖ

Supraskite save: emocijas, mintis ir jausmus. Atsikratykite visko, kas  nereikalinga, negatyvu. Bendraudami būkite lankstūs. Jūsų kietakaktiškas užsispyrimas gali kainuoti išsiskyrimą ir netektis. Jei įmanoma, daugiau ilsėkitės. Tačiau jei išties kažkuo labai domitės, dabar galite dirbti ir nepailsėję. Rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius. Savaitgalį bus nuostabus, jei leisite sau mėgautis bendravimu su artimaisiais ir draugais.

SVARSTYKLĖS

Jausite žvalumo antplūdį, norą mėgautis gyvenimu ir įtikti aplinkiniams. Emocijos bus daug, dažniausiai – teigiamų. Net jei atsitiktų kažkas nemalonaus, problema bus išspręsta gana greitai, be ypatingų padarinių. Pasivaikščiojimas gryname ore padės sumažinti stresą. Savaitė tinkama suprasti, kas stabdo, ir to atsikratyti. Asmeniniame gyvenime viskas turėtų būti puiku, o jei ieškote partnerio – rasite.

SKORPIONAS

Gali nudžiuginti malonios naujienos. Rodyti iniciatyvą darbe, pagalba kolegoms, rasti informaciją, kuri gali praversti profesinėje srityje, – visi šie dalykai bus svarbūs. Galėsite pradėti naują gyvenimo etapą. Atėjo laikas keistis ir atsikratyti to, kas traukia atgal ir stabdo. Simboliškai išmeskite daiktus, kurių nedėvite. Puikus metas pradėti treniruotes, rūpintis savo kūnu ir sveikata. Peržiūrėkite ir savo aplinką.

ŠAULYS

Baigiate vieną gyvenimo laikotarpį ir apibendrinate rezultatus. Laikas permąstyti savo veiksmus. Būsite paviršutiniškesni nei įprastai, o tai tikrai gali turėti neigiamos įtakos darbui. Todėl viskas turėtų būti gerai apgalvojama. Padaugės sąmojo, sustiprės humoro jausmas ir tai patrauks aplinkinių dėmesį. Tačiau tai gali pritraukti į jūsų gyvenimą ir toksiškų žmonių. Prisiminkite tai ir būkite budrūs.

OŽIARAGIS

Svarbiausia – neatsipalaiduoti ir neatskleisti savo tikrųjų jausmų. Būtent ši mintis turėtų vadovauti jūsų veiksmams. Kai kurie jūsų seni draugai gali nustoti su jumis bendrauti. Jei pavyktų išsaugoti pozityvų nusiteikimą, net ir iš pažiūros neišsprendžiamus klausimus pavyks išspręsti. Galite būti pakviesti į įdomų pasibuvimą. Laikas naujoms pažintims, naujiems kolektyvams. Daugiau laiko skirkite socialiniams projektams.

VANDENIS

Palanku stiprinti socialinį statusą ir reputaciją. Tai naujų didelių projektų darbe, paaukštinimų, pasikeitimų darbe, versle, karjeroje metas. Darbas teiks džiaugsmą, o nuotaika bus pakili. Didėja jūsų valia ir ambicijos. Svarbiausia nepersistengti. Nenugalimas noras įsakinėti kitiems  neišvengiamai baigsis kivirčais ir problemomis darbe. Būkite nuosaikesnių ambicijų, pagarbesni aplinkiniams.

ŽUVYS

Lengvai prisitaikysite prie bet kokių aplinkybių, vikriai laviruodami tarp kliūčių, surasite jums patogiausias ir pelningiausias sąlygas. Paaštrės jūsų gebėjimas garbingai ištverti net pačiomis sunkiausiomis aplinkybėmis ir rasti deramą išeitį iš painių situacijų. Pavyks darbai ir sumanymai, susiję su kūryba. Galbūt tai lems naują mokymosi etapą, bendravimo su kitų kultūrų žmonėmis pradžią. Atėjo laikas persvarstyti ir savo įsitikinimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS