Astrologinė prognozė lapkričio 6–12 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 6–12 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Padidėjusi energija, pagerėję oratoriniai gebėjimai, noras veikti ir siekti užsibrėžtų tikslų pravers tiek kasdieniame gyvenime, tiek versle. Finansiniai klausimai jaudins labiau nei įprastai, tačiau bus saugiai išspręsti. Svarbiausia nepasiduoti impulsui vienu ypu atsikratyti problemų pasiimant paskolą. Turėsite būti atsakingi, nepaisant noro atsipalaiduoti. Jei dabar neišspręsite asmeninio gyvenimo problemų, ateityje jos paaštrės.

JAUTIS

Sulėtėjęs verslas ir vėluojantys mokėjimai gali paskatinti imtis neapgalvotų veiksmų. Didės potraukis ne tik nuotykiams ir azartiniams žaidimams, bet ir akimirksniu žadamam pasipelnymui. Lengva tapti sukčių auka, todėl reikia būti budriems. Trauksite aplinkinių dėmesį, žmonės pasiruošę jus išklausyti ir išgirsti. Turėsite galios daug ką pakeisti į gerąją pusę. Jaukumas namuose padės išspręsti nesutarimus šeimoje ir sustiprins santykius.

DVYNIAI

Praėjusio mėnesio bėdų atgarsiai dar aidi jūsų gyvenime. Šiuo metu išlaidos viršija pajamas, daugėja nenaudingų kontaktų. Asmeniniuose santykiuose ypač svarbu atsižvelgti į partnerio nuomonę, kai kuriais klausimais verčiau nusileisti. Šiuo metu išsispręs dviprasmiškos situacijos, bus randami kompromisai, į gyvenimą sugrįš ramybė, meilė ir gerovė. Mažiau kreipkite dėmesį į aplinkybes – pasitikėkite savo širdimi.

VĖŽYS

Turėtumėte būti pasirengę krizėms šeimoje ir romantiškuose santykiuose. Kur tai nuves, priklauso nuo jūsų. Planetų išsidėstymas išpučia jūsų vaizduotę ir svajones, atsiranda ir realių galimybių užsidirbti pinigų. Net ir pačius skeptiškiausius apims nepaaiškinamas džiaugsmas, o gera nuotaika ir pozityvus nusiteikimas išsilies į gerumo vandenyną tiek aplinkiniame pasaulyje, tiek jūsų viduje.

LIŪTAS

Išgyvenimai, nerimą keliančios mintys ir įvykiai, varginę užtemimų laikotarpiu, pamažu išsisklaidys. Dabar reiktų imtis įgyvendinti planus, neleidžiant sau tingėti. Išsispręs ir daugelis su romantiniais santykiais susijusių klausimų. Neatsipalaiduokite, jei jums svarbi harmonija santykiuose. Dabartinės pastangos padės užkirsti kelią galimoms krizėms ateityje. Raskite laiko atsipalaiduoti gamtoje.

MERGELĖ

Pastaruoju metu jums buvo sunkus dėl dviejų priežasčių: prasidėjo naujas karminis laikotarpis – Lilit įžengė į jūsų ženklą ir juo judėjo užtemimų valdovė Venera. Todėl turite labai stengtis išlaikyti santykius. Tai ne pats geriausias laikas naujoms romantiškoms pažintims – jos atneš tik nusivylimą. Būkite atsargūs – už jūsų nugaros gali kilti intriga. Geras laikas užbaigti senus dalykus, palikti neįdomų, neperspektyvų darbą ir pradėti naują gyvenimą.

SVARSTYKLĖS

Kiti trys užtemimų sezonai vyks jūsų Zodiako ženkle, o tai byloja, kad atėjo laikas rimtiems gyvenimo pokyčiams. Visų pirma tai bus susiję su šeima, meile ir romantika. Partnerystei reikia persikrauti – tai jau ir patys supratote. Net jei esate nevilties būsenoje dėl partnerio elgesio, problemos sprendimą rasite. Nestokosite ryžto nepasiduoti sunkumams. Pasitikėjimas savimi padės blaiviai įvertinti situaciją ir imtis veiksmų.

SKORPIONAS

Tinkamas laikas atsikratyti visko, kas nereikalinga, ir tvarkyti susikaupusius popierius, smulkius buities reikalus. Turėsite stiprybės užbaigti net labiausiai nekenčiamus dalykus. Pasiūlymą bendradarbiauti ar kvietimą į naują darbą reikia priimti nedvejojant, užtikrintai žvelgiant į ateitį. Asmeniniame gyvenime viskas bus dviprasmiška. Tikriausiai norėsite turėti daugiau laisvės, o tai nepatiks jūsų partneriui. Būkite išmintingi.

ŠAULYS

Situacija tinkama atrasti naujų perspektyvų, kurios jau pradeda realizuotis. Pasistenkite užbaigti visus trumpalaikius projektus, kad galėtumėte susitelkti ties ilgalaikiais. Nors aistringų meilės santykių, dramatiškų situacijų, pavydo ir išdavystės metas jau praeity, gali būti atskleistos paslaptys arba teks ką nors slėpti nuo artimųjų. Tai, kas svarbu dabar, netrukus neteks aktualumo. Svarbu išlaikyti sveiką protą.

OŽIARAGIS

Laikotarpis įtemptas ir nervingas. Tikriausiai jaučiate apatiją ir abejingumą. Tačiau šią savaitę grįšite prie pareigų ir galėsite imtis revoliucinių pokyčių profesinėje sferoje ir versle, gerokai sustiprindami savo socialinę ir finansinę padėtį. Aktyvią energiją turėtų maksimaliai išnaudoti ieškantys darbo ar norintys padidinti savo pajamas. Jei jūsų santykiuose yra problemų, tikėtina, suprasite, ką daryti teisingai.

VANDENIS

Šiuo laikotarpiu esate patikima parama brangiausiems žmonėms. Nepamirškite apie save – pagalvokite apie tai, kas tiksliai jus trikdo. Galbūt priežastis yra ta, kad į pasaulį žiūrite kitaip nei jūsų mylimasis. Nors dabar tai jūsų nejaudina, ateityje gali kilti problemų. Idealaus partnerio ieškančiųjų akiratyje toks jau galėjo atsirasti. Tačiau, ko gero, jaučiate, kad tai – karminis susitikimas, skirtas patyrimui, o ne laimingiems santykiams. Ryžtingai imkitės nebaigtų reikalų.

ŽUVYS

Palankus laikotarpis meilės santykiams ir šeimos reikalams. Dauguma stebėsite dramas kitų žmonių gyvenime ir dalyvausite jų sprendime. Nepraleiskite akimirkos, kai jūsų pačių santykiuose atsiras properšų: antroji pusė gali pasijusti vieniša ir ieškoti paguodos kitur. Tad nusiteikite atviriems pokalbiams ir stenkitės paįvairinti intymų gyvenimą. Pasistenkite rasti pusiausvyrą tarp asmeninio ir socialinio gyvenimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS