Astrologinė prognozė liepos 6–12 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 6–12 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžia žada įdomius susitikimus. Šiokių tokių problemų gali sukelti asmenys, kurie turi jums kažkokių pretenzijų. Bandykite suburti bendraminčius. Venkite ginčytis, kritikuoti. Atsargiai kelyje ir su technika, ugnimi. Nuo ketvirtadienio noras bendrauti labai sumažės. Aklai netikėkite pažadais ir patys jų lengvai nedalykite. Savaitgalį nuotaikos kaitaliosis. Regis, sieksite kūrybinės saviraiškos, domins įvairios paslaptys.

JAUTIS

Šią savaitę turbūt neišvengsite politinių debatų, viešų pasisakymų arba minčių apie darbą, karjerą. Iš jūsų gali būti gali pareikalauta atsakingesnio požiūrio į pareigas, įstatymus. Vertėtų sutvarkyti oficialius dokumentus, nevilkinti svarbių reikalų sprendimo, ypač jei tuoj ketinate atostogauti. Savaitės antroji pusė tinkama bendravimui, susitikimams, pramogoms. Savaitės pabaigoje patartinas ramus poilsis, taiki ir saugi aplinka.

DVYNIAI

Šią savaitę veikiausiai teks tvarkyti reikalus, susijusius su mokslu, visuomenine, politine veikla. Turėtumėte apsilankyti turiningame renginyje. Tiktų konsultuotis su specialistais, jei tai aktualu ir reikia kompetentingų patarimų. Galbūt bendrausite su atvykusiais ar sugrįžusiais iš užsienio. Įvertinkite praeities klaidas ir dabar veikite apdairiai. Savaitės pabaigoje turbūt susitiksite su senais draugais ar pažįstamais.

VĖŽYS

Šią savaitę neišvengsite įtampos santykiuose su partneriais, artimaisiais. Galimi nesutarimai dėl išlaidų, negrąžintų skolų, finansinių avantiūrų. Atsargiai kelyje ir su technika. Galbūt teks demonstruoti profesinius sugebėjimus, derėtis dėl darbo užmokesčio. Domėsitės su užsieniu, aukštuoju mokslu, kultūra, kelionėmis susijusiais dalykais. Regis, veršitės iš užburto kasdienybės rato. Turbūt trumpam kur nors išvyksite.

LIŪTAS

Šią savaitę galite pajusti konkurentų alsavimą į nugarą, užkulisines intrigas. Puiku, jei gebėsite išsinarplioti iš keblių situacijų, numatyti įvykių eigą. Svarbu kontroliuoti savo žodžius, nes noras pademonstruoti autoritetą, kompetenciją ne kiekvienam bus priimtinas. Dar blogiau, jei mėginsite kitus kažkaip paveikti ar pakeisti. Aktuali bus pinigų tema. Artėjant savaitgaliui išryškės jūsų gebėjimas panaudoti žinias.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje daug laiko skirsite vaikams arba domėsitės dietomis, mankštomis, augintinių poreikiais. Galbūt teks demonstruoti profesinius sugebėjimus, derėtis dėl darbo užmokesčio arba ginti savo teises. Kita vertus, galite pasijusti persidirbę. Tokiu atveju kils noras viską mesti, vykti į kurortą pastiprinti sveikatos, atsipalaiduoti. Būtų geriausia, jei sugebėtumėte suderinti darbą ir poilsį nepuldami į kraštutinumus.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia jus privers labiau pasirūpinti savimi, vaikais, namais. Galimos ir netikėtos staigmenos, pakvietimai į pramoginius renginius, pikniką ar kt. Seksis kurti grožį, užsiimti menu, tvarkyti turtinius reikalus. Savaitės antroji pusė gana tinkama ieškotis darbo, eiti į darbo interviu. Nepersistenkite kurdami įvaizdį, turite atrodyti subtiliai ir tvarkingai. Savaitgalis privers gilintis į asmeninių santykių problemas.

SKORPIONAS

Šią savaitę nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toliau vykti. Negana norėti kažkam padaryti įspūdį, sublizgėti, dar reikia mokėti tai daryti subtiliai, nežeminant pašnekovo, oponento. Saugokite savo turtą nuo vagių ir buitinių avarijų. Pasidomėkite, kaip leidžia laisvalaikį jūsų vaikai. Patartina pasportuoti arba organizuoti šaunią pramogą. Savaitės pabaigoje jūsų savijauta gali priminti, kad pats metas keisti gyvenimo būdą, mitybos įpročius.

ŠAULYS

Šią savaitę būsite kiek nutrūktgalviški, linkę rizikuoti. Saugokitės sportinių ir kitokių traumų, avarijų. Galite kažkam padaryti įspūdį. Galbūt atsiras galimybė pakeisti nusibodusį darbą arba tiesiog aplinką ilgesniam ar trumpesniam laikui. Jus gali nustebinti artimo žmogaus atsiprašymas arba pasiūlyta parama, paslauga. Savaitgalį norėsis pasidžiaugti gamta, kūryba, meile, sportu. Venkite abejotinų avantiūrų, saugokite vaikus.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje visur primygtinai mėginsite įvesti savo tvarką. Jūsų gali nesuprasti kiti žmonės. Venkite konfliktų, neprovokuokite ginčų, agresijos. Atsargiai kelyje ir su technika, ugnimi. Šiuo metu galite gauti pinigų, pagaliau sudaryti nekilnojamojo turto pirkimo–pardavimo sutartį ar kt. Vis dėlto derėtų elgtis labai apdairiai. Savaitės antroje pusėje jums turėtų pavykti atnaujinti senus ryšius, sužinoti daug įdomaus.

VANDENIS

Savaitės pradžioje būkite itin dėmesingi savo sveikatai ir nervams. Tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuosavybe, transportu. Galimi kontaktai su verslininkais, tiekėjais. Galite sudaryti nuomos arba komercinę sutartį, kurios sąlygos buvo aptartos jau anksčiau. Savaitgalį pabendrausite su giminaičiais. Galite leistis į netolimą kelionę, ekskursiją.

ŽUVYS

Savaitės pradžia bus gana neveikli. Nekaip seksis spręsti bendravimo problemas, siekti saviraiškos per kolektyvinę veiklą. Tačiau kai kuriose srityse numatomi neblogi rezultatai. Geriausius sprendimus diktuos vidinis balsas. Antroji savaitės pusė jau bus kupina įvairios veiklos ir emocionalių kalbų, o gal meno, muzikos ir romantiškų flirtų. Regis, nesunkiai pavyks sutvarkyti ir aktualų buities, ūkio, sodybos, pinigų klausimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS