Astrologinė prognozė rugsėjo 12 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 12 D.

  • 0

Avinas

Dėl savo gyvenimo ar aplinkinių žmonių jausitės prislėgti. Tikriausiai manysite, kad artimieji tolsta nuo Jūsų. Kivirčo metu galimas emocijų protrūkis. Pirmoje dienos pusėje venkite iliuzijų ir neapgaudinėkite patys savęs.

Jautis

Sėkmingai kuriate planus ir juos įgyvendinate. Palankus laikas suvokti savo mintis bei priimti tinkamus sprendimus. Pasikvieskite savo draugus ir vyresniuosius bičiulius, kad kartu su jais apsvarstytumėte ateities planus.

Dvyniai

Palanki diena kurti planus, priimti sprendimus. Rasite išeitį iš bet kokios probleminės situacijos. Jaučiate, kad sekasi, todėl su viskuo susitvarkote. Tikėtina, kad vyresnis žmogus tinkamai patars. Neabejokite savo sėkme. Fortūna Jums palanki, todėl dėkodami imkite jos dovanas.

Vėžys

Niekuo neišsiskirianti diena. Susidarys įspūdis, kad pasiekti ką nors reikšminga tiesiog neįmanoma. Diena gali atrodyti beprasmė ir nuobodi. Kol kas išsvajotos aukštumos Jums nepasiekiamos. Bet Jūs žinote, kad ateis kiti laikai, o kol kas teks panuobodžiauti darbe, tvarkyti aplinką ir užsiimti kitais neįdomiais, kaip ir ši diena, dalykais. Nenusiminkite, viskas pravers ateityje.

Liūtas

Iškils tam tikrų problemų, susijusių su asmeniniu gyvenimu, todėl pasidarysite labai jautrūs. Šiandien tikėtina daugybė sunkumų, klaidų, konfliktų, ir visa tai teks įveikti bei ištaisyti. Pirmoje dienos pusėje, bendraudami su aplinkiniais, pasistenkite būti malonūs, venkite kivirčų.

Mergelė

Pavyks mėgautis gyvenimu ir įvertinti savo padėtį. Noriai padėsite draugui ar mylimam žmogui. Kas nors pagirs Jūsų ypatingą skonį. Galite rinktis naujus baldus, užuolaidas, ypač sėkmingi bus tekstilės pirkiniai.

Svarstyklės

Geras laikas paskaityti romantišką knygą ar pažiūrėti filmą. Jūsų idėjos ir mintys dabar labai svarbios. Kalbėdami ar bendraudami būsite labai emocionalūs. Žmonės lengvai supras, ką galvojate. Apsispręskite, kas dabar Jums svarbiau - moralinis palaikymas ar naujos idėjos ir planai, kuriais dalintis neskubėkite.

Skorpionas

Esate labai įsitempę, todėl galite būti šiek tiek irzlūs. Jūsų mintys neatitiks jausmų, o tai gali tapti nesutarimų su aplinkiniais priežastimi. Todėl šiandien geriau patylėkite ir venkite konfliktų.

Šaulys

daug kalbėti, nes puikiai mąstote ir esate kupini naujų idėjų. Pasinaudokite šia puikia savo būsena apgalvodami ir įgyvendindami neatidėliotinus reikalus bei planus.

Ožiaragis

Puikus laikas būti ryžtingiems sprendžiant karjeros klausimus. Šiuo metu tikrai nestigs jėgų, tiesiog pasistenkite jas protingai išnaudoti. Gyvenimo kelias atviras ir aiškus. Dirbkite nesiblaškydami, o po to maloniai pailsėkite - esate verti ramybės ir gyvenimo džiaugsmų.

Vandenis

Galite apsirikti, nes būsite kupini nerealių svajonių. Dėl to gali nukentėti artimi žmonės. Būkite atsargūs - Jūsų svajonės toli nuo realybės. Geriau fantazuokite būdami vieni arba savo fantazijas išliekite rašydami, piešdami arba kaip kitaip kurdami. Jokiu būdu nereikalaukite iš artimųjų, kad jie įgyvendintų Jūsų vaizduotės reginius, nes rytoj viskas pasikeis.

Žuvys

Esate labai svajingi, sieksite atitrūkti nuo savo pareigų. Draugai netrukdys Jūsų fantazijoms. Bet svajodami nepamirškite realių įsipareigojimų. Naudinga pabendrauti su vyresniais žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS