Astrologinė prognozė rugsėjo 5–11 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 5–11 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Galimi pokyčiai profesinių reikalų srityje. Gali būti, kad teks priimti atsakingus sprendimus, įrodinėti, ko esate verti. Bus lengviau, jei šalia yra kompetentingų žmonių. Negailėsite kitiems dėmesio ir patys jo sulauksite. Neskubėkite sutikti su abejotinais pasiūlymais. Savaitgalį daugiau ilsėkitės. Pasistenkite išsiaiškinti jus slegiančius dalykus.

JAUTIS

Teks pagalvoti apie naujus dalykinius pasiūlymus, mokymus, papildomo uždarbio galimybes, stažuotę, mokomąją praktiką ar pan. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar potencialiu darbdaviu, rimčiau pasirenkite pokalbiui. Venkite kelti nepagrįstas pretenzijas, netinkamai elgtis. Savaitės pabaigoje tikėtinos pramogos, renginiai, pasimatymai.

DVYNIAI

Būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jei norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius. Galbūt kažkas grąžins jums skolą arba suteiks paskolą. Džiugins ir asmeniniai, ir šeimos narių tikslai, pasiekimai. Galite susidurti su etine ar teisine dilema. Savaitgalį gali sudominti turiningas renginys.

VĖŽYS

Galite tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus, teisinius niuansus, sudaryti draudimo sutartis, imti ar teikti paskolas, investuoti. Darbe neužsikraukite per didelio krūvio. Labiau tausokite sveikatą. Tai, ką neseniai labai vertinote, staiga gali prarasti vertę. Savaitės pabaigoje nauji pažįstami suteiks romantiškų ar draugystės vilčių.

LIŪTAS

Šią savaitę įtemptai darbuositės. Geras metas įsidarbinti, pristatyti savo veiklą. Jei ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, pasitaikys neblogų variantų. Savaitės antroje pusėje gali suaktyvėti jūsų konkurentai ir priešai. Jei įmanoma, atsiribokite nuo to, ko negalite pakeisti. Savaitgalį noriai bendrausite, o kalbos suksis apie keliones, studijas, politiką.

MERGELĖ

Pravartu pasirūpinti piniginiais, turtiniais, tiekimo, komerciniais reikalais. Turėtų neblogai sektis spręsti ir su įsidarbinimu, persikvalifikavimu susijusius klausimus. Nuotaiką skaidrins išgirsti komplimentai. Galbūt teks pasitikrinti sveikatą ar priimti sprendimą dėl tyrimų, procedūrų. Savaitgalį gali kilti stimulas užkariauti patinkančio žmogaus širdį.

SVARSTYKLĖS

Teks ryžtingiau spręsti aktualius klausimus. Jeigu pasitarsite su gerais specialistais, rezultatas bus geresnis ir greitesnis. Regis, labiau nusiteiksite meilei, kūrybai, pristatymams, vaikų lavinimui. Vis dėlto nekokių emocijų suteiks nepagarbūs aplinkiniai, į problemas įsivėlę vaikai. Savaitgalį derėtų ypač pasirūpinti savo, artimų žmonių sveikata, higiena.

SKORPIONAS

Vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daugiau bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Tai gali pasitarnauti sprendžiant opias problemas. Regis, šiuo metu pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas ir praeities patyrimai. Savaitės pabaigoje galite gauti pasiūlymą pasimatymui, išvykai ar pobūviui.

ŠAULYS

Kantriai dirbkite prisiimtus darbus, stenkitės atlikti tai, ką suplanavote, ir išlikti ramūs. Pravartu visapusiškai išreikšti savo gabumus, pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis. Savaitės viduryje visomis priemonėmis stengsitės apginti savo nuomonę, sumanymą. Savaitgalį svarbesni taps vaikų, mylimų žmonių, gerbėjų interesai.

OŽIARAGIS

Santykiai su aplinkiniais bus gana prieštaringi. Nederėtų pasitikėti pirmu įspūdžiu ir klaidinti kitų. Jeigu siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažko vaikytis dėl tuščių ambicijų. Savaitgalį daugiau galvosite apie meilę, tarpusavio santykius, pramogas, keliones.

VANDENIS

Savaitės pradžia bus sėkminga, nors energijos, polėkio ir stigs. Gali pavykti užsitikrinti slaptą palaikymą arba sužavėti dominantį asmenį. Bus neramu, nes slapta protekcija ar dalykinė avantiūra gali iškilti į viešumą. Dėl įtampos gali išryškėti negatyvios jūsų charakterio savybės. Savaitgalį kuo daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Saugokitės sukčių.

ŽUVYS

Tikėtini juridiniai rūpesčiai. Galite kreiptis dėl paskolos, kredito, draudimo, investuoti į verslą, keisti darbą, santykių pobūdį ar pan. Savaitės viduryje galite nekaip jaustis. Regis, nesiseks susikaupti nei mokslui, nei darbui. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas, neužkibtumėte ant sukčių kabliuko. Savaitgalį tikėtina miela draugija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS