Astrologinė prognozė spalio 3–9 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 3–9 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Marso palaikomi būsite kupini energijos – tiek fizinės, tiek dvasinės. Mielai užsiimsite fizine veikla – bėgiosite, eisite į sporto salę, maudysitės baseine ar kaposite malkas. Pajusite, kad galite susitvarkyti su viskuo, tačiau nepersitempkite ir nepamirškite pailsėti. Stenkitės protingai valdyti savo biudžetą, kad neprisidarytumėte skolų.

JAUTIS

Veneros dovanotas žavesys, lengvas bendravimas ir kalbėjimas, kurį pademonstruosite, lengvai padės patraukti aplinkinių dėmesį ir sulaukti priešingos lyties susidomėjimo. Susidūrę su finansiniais sunkumais, galite kreiptis pagalbos į savo artimuosius – jie neatsisakys jums padėti. Vis dar nerekomenduojama jokia aktyvi fizinė veikla. Turėtumėte būti ypač dėmesingi savo sveikatai.

DVYNIAI

Venera leis mėgautis santykiais, tik pasistenkite, kad jūsų partneris nesijaustų išnaudojamas. Nerimauti dėl finansinių reikalų neteks. Jums tikrai nereikės pinigų ir netgi galite sau leisti šiek tiek ekstravagancijos, pavyzdžiui, padovanoti brangią dovaną savo išrinktajam. Geras laikas kur nors pailsėti. Tai suteiktų tikrai nepamirštamų įspūdžių ir atgaivos.

VĖŽYS

Venera garantuoja, kad problemų ir nesėkmių laikotarpis baigtas. Pasirūpinkite savo išvaizda ir flirtuokite, šaudydami daug žadančius žvilgsnius į visas puses. Galbūt tai padės išsigydyti širdies žaizdas ir pakels savivertę. Finansinė padėtis taip pat pradeda taisytis. Galite sudaryti keletą sandorių, kurie artimiausiu metu duos jums gerą pelną.

LIŪTAS

Venera žada, kad šeimos žmonėms viskas bus gerai. Su malonumu džiuginsite savo sielos draugą maloniais dalykais, vakarais skubėsite namo pas mylimąjį. Jūsų finansinės perspektyvos vis dar nelabai šviesios. Nepaisant to, kad turėsite sunkiai dirbti, realios grąžos iš savo projektų dar negausite. Vadinasi, turite taupyti ir susiveržti diržus.

MERGELĖ

Grįžtantis Merkurijus ir jums pataria neskubėti: šis laikas netinka ryžtingiems veiksmams, tačiau jis leidžia galvoti apie viską, ko ketinate imtis, koreguoti planus ir susitarti su sąjungininkais. Laukia daugybė susitikimų ir derybų, kurių metu reikės ne tik perduoti pašnekovams savo požiūrį, bet ir padaryti jiems palankiausią įspūdį. Galimos nedidelės pinigų įplaukos.

SVARSTYKLĖS

Venerai panorėjus, jūsų laukia nauja maloni pažintis. Tikėtina, kad tai bus kitos šalies pilietis, tačiau atstumas – ne kliūtis tikrajai meilei. Santykiuose su sielos draugu gali atsirasti tam tikra įtampa. Greičiausiai kaltas bus vienas iš jūsų partnerio vyresnių giminaičių. Kad nekiltų konfliktas, pabandykite atsižvelgti į šio žmogaus patarimus.

SKORPIONAS

Marsas ragina atsisakyti kelionių. Esate iš tų, kuriems bet kokia veikla tampa įdomesnė, jei tai darote ne vienas, o su malonia  kompanija. Tačiau jūsų partneris dabar gali sulaukti didesnės sėkmės nei jūs. Stenkitės nuoširdžiai džiaugtis jo pasiekimais. Turėsite galimybių pagerinti savo finansinę padėtį ir tik nuo jūsų priklauso, ar galėsite jomis tinkamai pasinaudoti.

ŠAULYS

Atbulas Merkurijus skatins pojūtį tarsi kažko trūktų, o jūsų sielos draugas elgiasi pernelyg racionaliai. Pakvietę savo išrinktąjį nuoširdaus pokalbio, neapsigausite. Tai bus patogiausia padaryti romantiškoje aplinkoje. Jūsų finansinės perspektyvos nėra šviesios. Jei jums sunku įveikti gyvenimo sunkumus, pabandykite nuo jų atsiriboti ir pažiūrėti iš šalies.

OŽIARAGIS

Venera labai palanki įsimylėjėliams ir žada daugybę malonių minučių. Tie, kurie ieško savo antrosios pusės, turės galimybę su ja susitikti. Svarbu įsiklausyti į intuiciją ir laiku imtis iniciatyvos. Gali būti, kad turėsite nemalonių susitikimų, pokalbių, kurių verčiau venkite. Su kitais bus lengviau rasti bendrą kalbą, atsiras idėjų, kurias stengsitės įgyvendinti.

VANDENIS

Dėl Merkurijaus nebus lengva susikaupti darbe: trukdys šeima ir namų ruošos darbai. Atliekant profesines užduotis gali prireikti pagalbos, tad pravartu turėti kolegų, kuriais galite pasikliauti. Ginčų metu pavyks nugludinti per aštrius kampus, išvengti konfliktų. Turėtumėte būti atsargūs su pinigais. Palanku keliauti. Kelionė bus nepamirštama, jei būsite kartu su savo mylimuoju.

ŽUVYS

Jupiteris palankus pradėti reklamuoti savo paslaugas ar pasamdyti papildomų darbuotojų savo įmonei. Galimi netikėti pinigai, pavyzdžiui, mažas loterijos laimėjimas ar piniginė dovana iš jūsų partnerio. Stenkitės rasti laiko veikloms, kurios padeda nusiraminti ir rasti ramybę. Bendravimas su draugais bus malonus, romantiškos progos nenuvils.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS