Astrologinė prognozė spalio 30–lapkričio 5 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 30–LAPKRIČIO 5 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Lėšų dabar nėra tiek, kiek norėtųsi, bet pagrindiniams poreikiams pakaks, o jei reikės daugiau – sutaupysite. Daugiau dėmesio skirkite finansinei padėčiai gerinti. Staiga galite suprasti, kad nemėgstate savo darbo, ir panorėsite pakeisti darbo vietą, gal net profesiją. Gresia netikėti atleidimai. Tačiau dabar netinkamas laikas ką nors keisti savo profesiniame gyvenime. Luktelėkite, ir viskas susitvarkys.

JAUTIS

Dabar geriausia savo energiją skirti šeimai ir sveikatai stiprinti. Gali paūmėti lėtinės ligos, ypač vyresnio amžiaus žmonėms, todėl reikia rasti laiko pasitikrinti sveikatą. Galbūt patirsite stiprų stresą, susijusį su asmeniniu gyvenimu. Darbe taip pat gali kilti sunkumų: būkite pasirengę, kad partneriai ir konkurentai suaktyvės, imsis jums priešiškų veiksmų. Venkite konfrontacijos ir veskite konstruktyvias derybas.

DVYNIAI

Darbe pravers ryšiai su užsienio kolegomis – jų dėka pakelsite profesinę kvalifikaciją. Dėl pinigų problemų nekils, tačiau būkite atsargūs atlikdami finansines operacijas ir neleiskite sau neapgalvotų išlaidų. Pavyks realizuoti savo planus, tačiau neturėtumėte garsiai kalbėti apie savo ketinimus, norus, siekius ir veiksmus. Būkite tarsi skautas – atidžiai pasiruoškite ir apgalvokite visus savo veiksmus. Palankus metas taisyti klaidas ir vykdyti pažadus.

VĖŽYS

Pokyčių troškimas jus lydės ne tik šią savaitę, bet ir visą lapkritį. Deja, viskas vyks sunkiai. Tai laikotarpis, kuris pareikalaus maksimalaus susikaupimo ir daug jėgų. Darbe būsite, kaip sakoma, suplėšyti. Palankiausios aplinkybės siejamos su kolektyviniu kūrybiškumu. Pradėkite naują verslą, ieškokite rėmėjų, pagalbos kreipkitės į savo pažįstamus ir draugus. Nepriklausoma rizika gali sukelti nepageidaujamų padarinių.

LIŪTAS

Esate įpratę dirbti ir visas problemas spręsti vieni, tačiau dabar pats metas susiburti į komandą su kitais žmonėmis. Paklauskite vyresniųjų patarimo, bus naudinga draugų pagalba. Aptardami bendradarbiavimo sąlygas, aiškiai išdėstykite sąlygas ir įsipareigojimus, pasirašykite sutartį. Įdėkite daugiau pastangų į savo karjerą, verslą, profesiją. Pabendraukite su viršininkais, siūlykite naujovių ir pertvarkų. Įtampa gali kauptis šeimoje.

MERGELĖ

Jūsų įtaka žymiai išaugs. Puiki galimybė prisijungti prie bendraminčių būrelio, kuriame būsite laikomi siela ir tikru lyderiu. Problemų padaugės namuose, šeimoje, asmeniniuose santykiuose. Gali kilti rūpesčių dėl vaikų, šeimos santykiuose ne viskas klostysis taip sklandžiai, kaip norėtumėte. Įrodykite savo vertę taktišku bendravimu. Vienintelė kliūtis gali būti jūsų santūrumo stoka ir neapgalvotas elgesys.

SVARSTYKLĖS

Stebėsite, kaip užtemimas jūsų ženkle radikaliai keičia jūsų asmeninį gyvenimą. Dėl pavydo ir kasdienių problemų galimi kivirčai. Laikas, praleistas atskirai, padėtų nušlifuoti aštrius kampus. Dėkite tašką seniems, per ilgą laiką nesusiklosčiusiems santykiams. Laikas viską sustatys į savo vietas. Jei jau nusprendėte ir pradėjote keisti savo gyvenimą, šie pokyčiai bus sėkmingi.

SKORPIONAS

Aplinkybės jus privers būti kietesnį, savanaudiškesnį ir nekreipti dėmesio į kitų nuomonę. Santykiai tarp įsimylėjėlių bus tarsi kalneliai su jausmų antplūdžiais ir įnirtingais kivirčais. Kai kas gali pradėti skyrybų procesą, kiti išvyks ieškoti meilės svetur. Kadangi jūsų veikla gali peržengti leistinas ribas, tai gali trukdyti naudingai bendradarbiauti su partneriais. Būkite diplomatiški, neskubėkite daryti išvadų.

ŠAULYS

Suprasite, kad juoda yra balta, o balta – juoda. Jūs stabiliai judate į priekį ir tai yra geriausias kelias. Aktyvus bendravimas toje srityje, kuria užsiimate, padės susirasti patikimų partnerių ir padėti pamatus ateičiai. Būsite per daug užsiėmę karjera ir verslu, todėl gali būti, kad dėl jūsų užimtumo nukentės artimiausi žmonės. Gali iškilti neįveikiamų aplinkybių ir kliūčių klausimais, susijusiais su jūsų autoritetu.

OŽIARAGIS

Būkite taktiškesni bendraudami su naujais partneriais ar kolegomis. Nuo draugiško elgesio priklausys ne tik karjera, bet ir finansinė padėtis. Dabar labai svarbu tinkamai pailsėti – taip pavyks išvengti ligų ir išlikti darbingiems. Būtinai išnaudokite palankias šio laikotarpio situacijas. Netingėkite, kad nepristabdytumėte sėkmės ir nepakenktumėte materialinei gerovei. Jumis susidomėję nauji pažįstami tik sukels problemų.

VANDENIS

Palankiai klostysis su šeimos verslu susiję reikalai. Gali būti, kad lakstymas po valdžios institucijas ir biurus išvargins jus emociškai, tačiau netrukus galėsite pailsėti nuo rutinos ir mėgautis laurais. Meilės sferoje viešpataus nežinomybė, o poroje verdančios aistros neleis nuobodžiauti. Tikriausiai norėsite turėti daugiau laisvės, o tai nepatiks jūsų partneriui. Kils įtampa dėl finansinių problemų. Neturėtumėte rizikuoti.

ŽUVYS

Norintys susirasti pelningesnę vietą, turėtų atidžiau pasidomėti paslaugų sektoriaus pasiūlymais. Verslininkai ir viršininkai gali spręsti verslo plėtros, taip pat ankstesnių projektų užbaigimo klausimus. Įsimylėjusios poros patirs įtampą dėl nepasitikėjimo ir pavydo. Tie, kurie išsiskyrė metų pradžioje, galės susitikti ir suteikti savo santykiams antrą šansą. Vyrai pasimatymuose taps drąsesni, o moteris apgaubs gerbėjų dėmesys.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

taip

matomai tokiu laiku gime yra visatos jegu uzprogramuoti nes perziurejus visa seima matosi beveik 80p nepaiskinami atitikymai tai pasako kad esame valdomi ir tampi menkas sioje biomaseje vardu zmonija /homosapiens/ -;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;-

SUSIJUSIOS NAUJIENOS