Astrologinė prognozė vasario 1–7 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ VASARIO 1–7 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje aktyviai darbuositės. Galite internetu jungtis į darbo interviu, siųsti CV. Vis dėlto ir šeimoje, ir kitose srityse tikėtini interesų skirtumai, kuriuos derėtų draugiškai derinti, tariantis dėl bendradarbiavimo, aiškinantis verslo ar turtinius klausimus. Antroje savaitės pusėje galite sulaukti svarbių naujienų iš toli, o galbūt net leistis į neplanuotą kelionę. Kai kuriems šį savaitgalį teks stropiai pasimokyti.

JAUTIS

Šią savaitę aktualūs bus įprasti darbai, pareigos, sportinė, kūrybinė veikla, vaikų interesai. Jeigu savijauta bus pakankamai gera, tai užtikrintai darysite tai, ką turite daryti. Tiktų mėginti įsidarbinti, ruošti ataskaitas, projektus, pristatyti savo veiklą visuomenei, tikrintis sveikatą. Būkite atsargūs, nes nemaža traumų grėsmė. Antroje savaitės pusėje jums ypač parūps partnerystės klausimai. Pravartu semtis žinių, plėsti akiratį.

DVYNIAI

Savaitę pradėsite žaismingai. Būsite nusiteikę saviraiškai, energijos pridės meilės viltys, vaikų pasiekimai. Vis dėlto rūpesčių galite turėti dėl savo ar vaikų avantiūrų, neatsargumo. Saugokite sveikatą. Nuo savaitės vidurio padaugės darbų ir nerimas dėl kai kurių įsipareigojimų, techninių galimybių, dalykinių santykių. Situaciją turėtų švelninti papildomas uždarbis ar kitokia nauda. Savaitgalį pravartu gludinti meilės santykius.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite nenusiteikę įtemptai darbuotis, ypač jei už tai negaunate deramo atlygio. Kita vertus, darbo bus daug, spaudimas didelis. Galbūt tai kantriai ištversite darbe, tačiau namie pageidausite jaustis lyg jaukiame ramybės uoste. Verčiau nenumokite ranka į artimųjų problemas. Antroje savaitės pusėje jau būsite nusiteikę bendrauti, sportuoti, pramogauti. Jausmų srityje tikėtinas pagyvėjimas. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje teks užsiimti reklama, komercija, nusiteikti įvairiems kontaktams, pasitarimams, nesudėtingiems darbams. Nuo ketvirtadienio seksis tvarkyti buitinius ir turtinius reikalus, tačiau teks kontroliuoti savo emocijas. Jūsų netaktas ar atsiribojimas gali įskaudinti artimą žmogų. Jei sveiko proto ir supratingumo bus daugiau nei aistrų ir emocijų, tai savaitgalis vėl viską sustatys į savo vietas.

MERGELĖ

Šios savaitės pradžioje derėtų pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Tikėtini neblogi pasiūlymai. Svarbu neleisti, kad jums liptų ant kulnų, skubintų ar remtų prie sienos. Subrandinkite savo atsakymą, sprendimą. Itin atsargiai elkitės su technika, ugnimi, saugokitės avarinių situacijų. Savaitės pabaigoje gali apimti nepasitenkinimas sava aplinka ar gyvenimo būdu, ir tai vers kažką keisti, apsispręsti dėl santykių ar vaikų.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje tikėtinas nerimas dėl finansų, vaikų. Jeigu siekiate įsidarbinti, realizuoti save kūrybos srityje ar pakilti karjeros laipteliu, privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažkuo rizikuoti dėl tuščių ambicijų. Situacija turi subręsti, kad ir su kuo būtų susijusi. Savaitgalį bendravimas jums bus reikalingas kaip oras, tačiau pirmenybę teiksite artimos aplinkos žmonėms.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje gali jaustis energijos stygius, pablogėti savijauta. Tykos traumos. Derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės ar diagnostinės įžvalgos. Kiekvieną pastabą priimsite kaip asmeninį įžeidimą ir reaguosite labai priešiškai. Tuo galite sau pakenkti. Savaitgalį galite gauti gerą patarimą iš giminaičio, draugo ar kaimyno.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje daug darbuositės, draugiškai bendrausite su aplinkiniais. Regis, pasijusite reikalingi draugams, kolektyvui ar net įgyjantys daugiau įtakos tarp bendraminčių. Dėl aktualių dalykų pirmiausia pravartu pasitarti su artimais žmonėmis. Antroje savaitės pusėje sumažės energijos. Savaitgalį tiktų prašyti paramos ar ją teikti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę griebkitės darbų ir nebandykite vadovų kantrybės. Galbūt teks prisiimti nemenką atsakomybę, priimti atsakingus sprendimus, nebe pirmą kartą įrodinėti, ko esate verti. Regis, nelabai seksis tvarkyti organizacinius reikalus, jeigu susidursite su neprognozuojamais, impulsyviais žmonėmis. Bus žymiai lengviau, jei šalia jūsų yra žmonių, pasirengusių padėti ar pasiūlyti draugystę, meilę. Savaitgalį norėsis ramybės, atsiribojimo.

VANDENIS

Savaitės pradžioje sugebėsite praktiškai išnaudoti žinias, įgūdžius ir gaunamą informaciją. Tikėtinas pokalbis su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Įmanomas dalykinis pasiūlymas ar papildomo uždarbio galimybė. Antroje savaitės pusėje gali užklupti techninės problemos arba artimųjų bėdos. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitgalį dėl savo planų, pasirinkimų pasitarkite su draugais ir žmonėmis, kuriuos tai gali paveikti.

ŽUVYS

Jeigu susikaupsite ir susiplanuosite, šią savaitę daug nuveiksite. Regis, aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt tai bus susiję su paveldėjimu, draudimu, verslu, mokesčiais. Patirsite nerimo, jeigu aktualu išlaikyti egzaminą, parašyti publikaciją ar užsakyti kelionę. Itin tausokite sveikatą. Savaitgalį viskas bus gerai, jei nekelsite nei sau, nei kitiems per didelių reikalavimų. Kai kurių darbų negalėsite atidėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS