Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 12-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jūsų jausmai įgaus kiek pragmatišką atspalvį, net jei jie buvo labai romantiški. Planuosite, galvosite, ką gausite ar prarasite dėl asmens, kuris jumis domisi. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi bei kitų pasitikėjimu.

JAUTIS. Kai kuriuos nesklandumus vaizduotėje išgyvensite giliau, nei iš tikrųjų to verta reali situacija, tikrovė. Galite atskleisti kažkokį sąmokslą, paslaptį ar klastą. Daugiau dėmesio skirkite šeimai. Tai padės išsaugoti jei ne šilumą, tai bent tarpusavio supratimą.

DVYNIAI. Būsite linkę šį tą nuveikti savo ir kitų labui, ieškoti sąjungininkų dominamiems projektams, dalyvauti visuomeniniame gyvenime. Visgi vakarop jau sumažės energijos, drąsos atvirai reikštis viešumoje ir pan. Labiau kibs infekcijos.

VĖŽYS. Darbe jums šiandien šiek tiek patampys nervus. Pasistenkite būti pareigingi, korektiški. Mintys suksis apie permainas, reformas. Gyvenimo partneris gali iškelti pavydo sceną dėl kažkieno parodyto dėmesio jums ar pateikto pasiūlymo.

LIŪTAS. Regis, jums bus aktualu užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas ar tiesiog ieškoti dominamos informacijos internete. Tikrinkite faktus, siekite objektyvumo. Galbūt kiek priartėsite prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu, karjera ar kt.

MERGELĖ. Galimos finansinės įplaukos ar išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Galbūt gausite kreditą, susitarsite dėl komisinių, palūkanų, sąmatos ar pan. Regis, bandysite įvertinti vaikų poreikius, apskaičiuoti, kiek tai kainuos.

SVARSTYKLĖS. Augantis saviraiškos poreikis skatins jus konkuruoti, oponuoti, imtis naujų iššūkių. Bus nelengva suprasti pašnekovus, kurie linkę slėpti tikruosius savo jausmus. Galbūt užmegsite bendradarbiavimo ryšį. O štai flirtas gali sukelti problemų.

SKORPIONAS. Darbe įmanoma permaina, neplanuotas įvykis, arba išgirsite gandus, kurie vers nerimauti. Itin rūpinkitės sveikata, venkite įtartinos kokybės maisto, alkoholio.

ŠAULYS. Šiandienė sėkmė labai priklauso nuo jūsų žavesio ir gerbėjų palankumo. Tiktų skirti laiko kūrybai, sportui, vaikų lavinimui. Pravartu pasidomėti pastarųjų interesais, gabumais.

OŽIARAGIS. Gali pasireikšti jūsų globėjiškumas, tačiau turėsite savanaudiškų išskaičiavimų. Galbūt bandysite įtikti kažkokiam žmogui, tikėdamiesi iš jo naudos. Venkite kelti per didelius reikalavimus. Vakare prioritetą teikite vaikams.

VANDENIS. Ši diena atneš įvairių dialogų poreikį, skatins pasikeisti nuomonėmis su artimos aplinkos žmonėmis, kolegomis. Galbūt išaiškės tai, ką jūs ar šeimos narys stengėtės nuslėpti. Kontroliuokite žodžius, kad neįžeistumėte artimo žmogaus.

ŽUVYS. Tikėtinas svarbus pokalbis dalykiniu ar materialiniu klausimu. Galima tikėtis naudos iš komercinės veiklos. Įmanomos investicijos į nekilnojamąjį turtą, susitarimai dėl tiekimo, pirkinio, atlygio ar pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS