Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 16 D.)

  • 0

AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių.

JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti netikėtą ir originalų sprendimą. Atsiras ryžto keistis ir tai turėtų išeiti į gera.

DVYNIAI. Diena nelengva, tačiau tikėtinos naudingos žinios ir susivokimai. Tai, ką sužinosite, turbūt padės jums išvengti gresiančios problemos. Visgi galimas keblus pokalbis, interviu ar egzaminas. Gali būti atidėta kelionė.

VĖŽYS. Aktyvi diena, didinanti norą dirbti ir užsidirbti. Pravartu pasirūpinti turto draudimu ir kitais aktualiais nuosavybės reikalais. Jauskite saiką išlaidaudami.

LIŪTAS. Diena bus šiek tiek nervinga, kupina konkurencijos, nenuoseklaus bendravimo, reikalaujanti kompromisų. Reikėtų taikytis, nors akivaizdu, kad skirtumų yra žymiai daugiau. Autoritetą didins modernus požiūris ir profesionalumas.

MERGELĖ. Praktiniai reikalai klostysis ne visai sklandžiai. Tačiau labai sustiprės intuicija, vaizduotė ir tai pravers kūrybinėje, psichologinėje veikloje. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Atsiras reikalų, kurių negalima atidėlioti, nes gali nukentėti pradėtas projektas arba bendraminčiai, vaikai. Greita reakcija, kūrybiški sprendimai turėtų duoti naudos.

SKORPIONAS. Nuo pat ryto gali užgriūti skirtingo pobūdžio, bet vienodos svarbos darbai. Į pagalbą gali ateiti tie, iš kurių to nesitikėjote. Galbūt jūs padėsite savo konkurentams.

ŠAULYS. Tai gali būti permainų kupina diena. Norėsis pradėti naują etapą, keisti darbą, išvykti, įsimylėti ar kt. Jus pasiekusi informacija turėtų padėti apsispręsti dėl aktualaus reikalo.

OŽIARAGIS. Būsite linkę nerimauti dėl turto, išlaidų. Papildomų rūpesčių gali sukelti jūsų gyvenimo ar verslo partneriai, jei nekreipsite dėmesio į jų poreikius. Tikėtinos neplanuotos išlaidos, draudiminiai įvykiai.

VANDENIS. Santykiuose jums nestigs įžvalgos, tačiau bus daug pavydo. Iš aplinkinių norite daugiau, nei jie gali duoti. Kai susiduria skirtingi interesai, būtina ieškoti kompromiso, o ne mėginti primesti savo nuomonę. Gali pavykti turto sandoris.

ŽUVYS. Ši diena veikiausiai privers susirūpinti savo arba artimo žmogaus ar naminio gyvūno sveikata, išvaizda, higiena. Turėtų pavykti daug ką sutvarkyti, jeigu jums padės kiti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS