Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 29 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 29 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė balandžio 29-ajai, trečiadieniui. 

AVINAS. Šiandien nepatartina imtis neapgalvotų darbų, impulsyviai ir neįprastai elgtis. Tačiau neatidėliokite tų keblių pokalbių, kurie yra neišvengiami. Nors ir nemalonu, išgirsite nemažai tiesos.

JAUTIS. Netikėtai gauta informacija gali sukelti daug minčių ir abejonių. Net probėgšmiais mesta užuomina, pastaba gali būti tarsi perspėjantis signalas. Veikiausiai neišvengsite ir kritikos.

DVYNIAI. Galimi įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu ar pan. Labai svarbu gerai suvokti suinteresuotų asmenų ir savo interesus – jie gali būti pernelyg skirtingi.

VĖŽYS. Tikriausiai neišvengsite ambicijų, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kritiniai kitų žmonių pastebėjimai, jų nepritarimas jūsų nuomonei ar norams.

LIŪTAS. Galite turėti reikalų su labdara, socialine, sveikatos apsauga. Galbūt baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti kažkokios paslaptys, aplaidumo padariniai ar nelegalūs darbeliai. Šiandien naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją.

MERGELĖ. Bendraukite, domėkitės aplinkinių, o ypač savo atžalų nuotaikomis ir reikalais. Kontroliuokite vaikus, kad šie neprikrėstų eibių. Stenkitės atsispirti abejotinoms pagundoms.

SVARSTYKLĖS. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Venkite konfliktuoti su aplinkiniais. Regis, visą dieną būsite neramūs, nerasite vietos. Pasisaugokite vagių, sukčių, infekcijų.

SKORPIONAS. Šiandien į savo moralę, tikslus gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nesuvoktą tiesą. Nors ir nemalonu, turėsite ją pripažinti. Bus rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį arba iš jo grįžti.

ŠAULYS. Diena bus emociškai įtempta. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai arba netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso. Jei tvarkysite dokumentus, būkite itin atidūs.

OŽIARAGIS. Gana nerami diena. Labiau norėsis visus kritikuoti arba guostis, nei pasikliauti savo jėgomis bei galva. Tuo metu iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų už kažkokius poelgius ar pan.

VANDENIS. Šiandien nesitikėkite atsipalaidavimo. Regis, kažkas ims baksnoti pirštu į nepadarytus darbus arba jūsų ydas, silpnybes. Gali tekti susirūpinti higiena, įvaizdžiu. Gali sukelti nerimo sutrikusi sveikata.

ŽUVYS. Tikriausiai ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Gali pasirodyti, kad nesiseka kitų žmonių vedžioti už nosies.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

is tokiu paMINETINU DALYKU...,

galima ir REIKETU paTEIKTI...,siandien MANO!!! GIMTADIENIS...,JAUTIS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS