Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 6-ajai, antradieniui.

AVINAS. Būsite entuziastingi ir linkę bendrauti. Malonių emocijų suteiks draugystės ar meilės pasiūlymai. Verta planuoti dominamus renginius, veiklos ar asmeninio gyvenimo permainas.

JAUTIS. Tai gali būti aktyvi, įvykių kupina diena. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida ir su socialinių tinklų publika. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų, atsiliepimų.

DVYNIAI. Tikėtini neblogi mokslinių tyrimų, reklaminių ar kūrybinių projektų, publikacijų, egzaminų įvertinimai ir pan. Lydės keistas jaudulys, jeigu ruošiatės kelionei, renginiui.

VĖŽYS. Būsite godūs pinigams arba meilei. Tikriausiai gerąja prasme, nes tai padės jums palankiai susiderėti dėl atlygio už paslaugą, tarpininkavimą ir kt. Kai kurie lūkesčiai turėtų pildytis.

LIŪTAS. Šiandien aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Regis, savo pasieksite. Jūsų pasiūlymai ar troškimai neliks be atsako. Tikėtinos geros naujienos iš toli esančių pažįstamų.

MERGELĖ. Jums puikiai seksis padirbėti, jeigu gerai jaučiatės. Tvarkyti savo aplinką, namus taip pat patiks ir seksis. Regis, kiek pasikeis požiūris į augintinių priežiūrą ir poreikius.

SVARSTYKLĖS. Neblogų idėjų gali kilti, jeigu ruošiatės įsigyti naujus baldus, keisti įvaizdį ar pirkti modernius daiktus vaikams. Ne pro šalį įsiklausyti į specialistų rekomendacijas. Meilės pagundos turėtų stiprėti.

SKORPIONAS. Jeigu iš ryto dėl smulkmenų pavyks nesusierzinti, tai visa diena turėtų būti nebloga. Jums seksis rūpintis artimaisiais, dailinti savo namus, kurti originalius daiktus ar patiekalus.

ŠAULYS. Šiandien nesėdėsite sudėję rankų ir įvairiais būdais stengsitės atkreipti į save dėmesį bei išpešti naudos. Jūsų pastangos duos neblogus rezultatus. Galimas ir romantiškas nuotykis.

OŽIARAGIS. Įmanomas sėkmingas posūkis reikaluose, kurie šiuo metu yra jums ypač aktualūs. Gali papilnėti piniginė ar kt. Nevenkite taikytis prie naujovių, o galbūt ir surizikuoti dėl tolesnės pažangos.

VANDENIS. Nuo pat ryto provokuosite mylimą žmogų, partnerį atkreipti į jus dėmesį, atskleisti jausmus. Derėtų atsižvelgti į situaciją ir netrukdyti, kai dominantis asmuo yra užsiėmęs, skuba ir t. t. Diena bus geresnė, jeigu patys neskleisite negatyvių emocijų.

ŽUVYS. Išgirsite intriguojamų užuominų. Galbūt girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Beje, šiandien kai kurie keisti gandai, iliuzijos ar nuojautos gali pasitvirtinti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS