Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 1 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 1-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jus gali išmušti iš vėžių didesni nei įprasta reikalavimai arba kritika. Tačiau nuovokumas ir humoro jausmas padės laimėti kitų palankumą, apginti savo tiesą ar interesą.

JAUTIS. Būkite apdairūs finansiniuose reikaluose. Dėl palūkanų, alimentų tarkitės konkrečiai ir iš anksto. Galite puikiai pasirodyti profesinėje ir mokslinėje veikloje. Nestokosite fantazijos, lankstumo, pasitikėjimo savimi.

DVYNIAI. Rizikingos avantiūros gali atnešti trumpalaikių pojūčių. Jeigu norite tikros laimės, tai verčiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, įsipareigojimo. Tikriausiai subrandinsite kūrybinį sumanymą.

VĖŽYS. Iš darbdavio arba verslo partnerio galite gauti viliojamą pasiūlymą. Visgi daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims buitinė rutina. Teks rimtai rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, šeima, sveikata, įvaizdžiu.

LIŪTAS. Seksis įvairaus pobūdžio organizacinė veikla. Tinkamas metas pasidomėti artimų žmonių, vaikų reikalais, ieškoti reikalingos informacijos, mokytis, reklamuotis.

MERGELĖ. Ne viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau būsite skatinami nenuleisti rankų. Tikriausiai pagaliau suprasite, ko trūksta, kad jūsų šeimos židinys sutvirtėtų. Galite tartis dėl įsidarbinimo arba atlygio už paslaugą.

SVARSTYKLĖS. Būsite labai jautrūs ir emocionalūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti nedideli konfliktai. Kaip bebūtų, jums seksis įtikinti aplinkinius savo ketinimų rimtumu ir gera valia.

SKORPIONAS. Netinkama diena rimtiems reikalams spręsti. Vis dėlto jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes, kėslus ir galbūt šį tą pakreipti sau palankesne linkme.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę pasibuvimui su smagia kompanija. Su draugais, bendraminčiais nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Įmanomi ir romantiški susižavėjimai.

OŽIARAGIS. Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus kuo nors įpareigoja.

VANDENIS. Šiandien tikriausiai atsiras reikalingas žmogus, bus gautas savalaikis pasiūlymas, pranešimas arba įvertinimas, kuris išplėš jus iš netikrumo gniaužtų.

ŽUVYS. Žmogus iš artimos aplinkos gali prašyti paskolos arba kaip tik jums paskolinti pinigų. Už pageidaujamą paslaugą, jeigu ją suteiksite, jums gali būti pasiūlytas geras atlygis, naudingi mainai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS