Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 11 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 11-ajai, antradieniui.

AVINAS. Ši diena gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės stipriai skiriasi nuo jūsiškių. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau, neatsiribokite nuo kitų žmonių problemų.

JAUTIS. Jeigu ieškote darbo, jums gali pasisekti, jei neseniai buvo padaryti reikiami žingsniai. Svarbu aiškiai žinoti, ko norite. Gera diena meniniams užsiėmimams, kompozicijų kūrimui, grožio paslaugoms.

DVYNIAI. Turėsite gerą vaizduotę ir galite kūrybingai padirbėti. Meilės reikalai klostysis prieštaringai, bet įdomiai. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

VĖŽYS. Būsite labai jautrūs aplinkai, linkę greitai įsižeisti, susinervinti. Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buities reikalai, artimų žmonių situacijos. Nesielkite kaip stručiai, jei galite šį bei tą išsiaiškinti ir išspręsti.

LIŪTAS. Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galite sudaryti dalykinį sandorį, išlaikyti egzaminą, gauti intriguojamos informacijos. Tačiau gerai pagalvokite, prieš išsakydami ar parašydami savo nuomonę. Gerbkite ne vien save, o ir kitus.

MERGELĖ. Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, bendra šeimos gerove. Viską apskaičiuokite, įvertinkite, pasirūpinkite garantijomis, rekomendacijomis.

SVARSTYKLĖS. Šiandien kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jei taip padarysite, galite labai pagerinti savo įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę.

SKORPIONAS. Šiandien geriau jausitės, jei vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę. Savijauta labiau džiugins ir tuo atveju, jei gerai išsimiegosite ar turėsite galimybių patinginiauti. Puikiai veiks intuicija. Seksis gvildenti paslaptis.

ŠAULYS. Nesunkiai seksis užmegzti norimas pažintis, sudaryti sutartis, susitarti. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir nenukreiptų nuo teisingo kelio. Iš pažįstamos moters galite gauti protingą patarimą ar neblogą pasiūlymą.

OŽIARAGIS. Regis, jums labiausiai rūpės politika, darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Visgi jūs galite suklysti, vertindami įtakingo asmens požiūrį į jus ar jūsų planus.

VANDENIS. Tikėtina, kad gausite žinių, susijusių su studijomis, publikacijomis, teisinėmis ar politinėmis aktualijomis. Arba nagrinėsite numatytos kelionės maršrutą, ruošitės išvykimui.

ŽUVYS. Šiandieną svarbesni taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, apsiskaičiuoti savo finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors būtina pratęsti ar pataisyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS