Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 15-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Bus didelis poreikis su kitais pasidalinti savo mintimis bei troškimais. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Tačiau ši diena nebus tokia sklandi, kaip norėtųsi. Pravartu atidėti svarbius susitikimus, keliones.

JAUTIS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su mokesčiais, draudimu, paskolomis, indėliais. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas aferas.

DVYNIAI. Jei turite papildomo darbo, veikiausiai būsite linkę padirbėti, tikėdamiesi neblogo uždarbio. Tai išties gali pavykti. Tačiau lengva ir apsigauti, todėl reikia tartis labai konkrečiai, prašyti avanso.

VĖŽYS. Ši diena gali būti smagi, jei tik jus sups draugiški ir malonūs žmonės. Visgi pasitaikys pavydžių, kategoriškų ar net apgaulingų pašnekovų. Saugokite nervus ir neaštrinkite ginčų.

LIŪTAS. Šiandien nederėtų ieškoti nuotykių, romantikos. Lengvabūdiškas meilės nuotykis ar kita pramoga gali per daug kainuoti. Avantiūrai nusiteikę asmenys pridarys daugiau žalos, nei patirsite malonumų, jų paklausę ir prie jų prisidėję.

MERGELĖ. Ši diena nedžiugins, jei stengiatės įgyvendinti per dideles ambicijas arba turite šeiminių problemų. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos ilgai neduos ramybės.

SVARSTYKLĖS. Netikėtas pasiūlymas gali būti vertas ypatingo dėmesio, tačiau jūs galite to nesuprasti. Neatsargiu poelgiu galite įžeisti jūsų nepagarbos nenusipelniusį asmenį.

SKORPIONAS. Nusimato problemos dėl tarpusavio santykių ar pinigų, atsiskaitymų. Verta pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą. Gali atsinaujinti ryšiai su senais gerbėjais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŠAULYS. Tai, kas atrodys panašu į laimėjimą, gali būti tik vaizduotės žaismas. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai, neatsargiai. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai.

OŽIARAGIS. Šiandien sunku bus išvengti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek kituose santykiuose. Būtų geriau neaštrinti nesutarimų, nepradėti ginčytis. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų.

VANDENIS. Iš ryto galvoje suksis neatlikti darbai ir kiti rūpesčiai. Vėliau nelengvas mintis išblaškys draugai, patinkantys užsiėmimai ar renginiai. Tik nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais, lūkesčiais.

ŽUVYS. Jeigu leidžiatės į kelionę ar tiesiog vykstate toliau nuo namų savaitgaliui, pasistenkite pasirūpinti, kad saugūs ir tvarkingi pasiliktų jūsų namai. Labiau prižiūrėkite vaikus, ypač prie vandens.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS