Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 2-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite linkę filosofuoti, tyliai stebėti, kas vyksta aplink, aiškintis priežastis ir pasekmes. Įmanoma bus objektyviau suvokti tiesą. Kita vertus, ji gali nenudžiuginti.

JAUTIS. Tikriausiai sutiksite seną bičiulį, pažįstamą ir atnaujinsite pažintį. Sugebėsite prisitaikyti ir valdyti aplinkybes, megzti reikalingus pokalbius, demonstruoti originalumą ar išradingumą.

DVYNIAI. Profesinės, politinės, turtinės jūsų ambicijos arba susidomėjimas solidžiu asmeniu skatins konkrečiai veikti ir priimti atsakingą pasiūlymą. Regis, dėl to išties nesigailėsite.

VĖŽYS. Būsite jautrūs bet kokiam neteisingumui, veidmainystei. Itin blogai veiks abejotina informacija, intrigos, sąmokslo teorijos. Lengva susipainioti dėl vertybinių dalykų, įgyti slaptų priešų.

LIŪTAS. Rytas žada psichologinės įtampos, tačiau jūsų bandymai įtikinti oponentus ar abejojančius svarbiu klausimu pasieks tikslą. Galite sutvarkyti reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis ar numatoma kelione.

MERGELĖ. Šiandien aktyviai bendrausite. Turėtų atsirasti sąjungininkų, tarpininkų, Jeigu norite ką nors sužavėti, dovanokite gerus žodžius, šypsenas. Negilinkite priešpriešos, būkite diplomatiški.

SVARSTYKLĖS. Pasitenkinimo gali atnešti darbas, kūrybinė veikla. Konkrečių rezultatų galite sulaukti iš dalykinių susitikimų. Be to, noriai darbuositės savo ūkyje arba talkinsite artimiesiems.

SKORPIONAS. Šiandieninė dienotvarkė bus ypač aiški, jeigu jūsų karjera yra susijusi su pramogų verslu, menais, vaikais, grožiu, turizmu. Palanku ieškoti dalykinių partnerių bendrai veiklai. Galima pabandyti reikštis scenoje ar iš tribūnos.

ŠAULYS. Regis, teks labiau rūpintis artimais žmonėmis, plėšytis tarp darbo ir asmeninių reikalų. Tikėtinos išlaidos, susijusios su namų remontu, apdaila, šeimos narių poreikiais.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę išklausyti kitus, patarti, suteikti pagalbą aplinkiniams. Jūsų įtaka sustiprės. Tik naudokitės ne svetimu geru, o savo įgyta patirtimi, žinių bagažu.

VANDENIS. Šiandien jūsų sugebėjimai, valia bus nukreipti pinigams uždirbti. Turbūt pavyks pasirašyti naudingą sutartį. Jeigu turite savo įmonę, turbūt rūpinsitės jos dizainu, darbuotojų įvaizdžiu.

ŽUVYS. Galite sulaukti pasiūlymų dėl bendros veiklos ar įsiliejimo į komandą, kolektyvą. Pajusite didesnę atsakomybę už vaikų auklėjimą, jų ateitį. Vakaras gali nustebinti romantišku polėkiu, kūrybiniu įkvėpimu.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS