Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 22 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 22 D.)

AVINAS. Ši diena negarantuos ramybės, ypač vidinės. Gali kamuoti nekokios žalingų įpročių pasekmės, apnikti piktos mintys. Atsargiai su technika, ugnimi, aštriais daiktais.

JAUTIS. Šiandien nenualinkite savęs kontaktais, darbais. Energijos turėsite nedaug arba ji bus gana destruktyvi. Jeigu jums yra patikėtos paslaptys, nepanaudokite to piktam.

DVYNIAI. Šiandien būtų geriau ir saugiau, jeigu racionaliai atsirinktumėte gautus pasiūlymus ir asmenis, besisiūlančius į draugus. Išsiaiškinkite, ar jų iniciatyvos atitinka jūsų požiūrį ir tikslus.

VĖŽYS. Jūsų pastebėjimai, kritika gali sukelti netikėtą kolegų reakciją. Yra vilties, kad pavyks viską taikiai išsiaiškinti. Visgi jūsų autoritetas ir patikimumas bus išbandytas. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų.

LIŪTAS. Tikėtinas bendravimas su nepažįstamais žmonėmis, ideologiniai diskursai, vertybiniai pasirinkimai. Reikalai, susiję su studijomis ir užsieniu, kels pagrįstą nerimą. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Nemaloniu būdu jums gali priminti apie negrąžintas skolas. Arba jūs patys skaičiuosite patirtus nuostolius dėl neatsakingų skolininkų, stringančių atsiskaitymų, verslo problemų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai demonstruosite savo valią, ryžtingai oponuosite. Derėtų pažaboti negatyvias emocijas ir apsišarvuoti kantrybe. Tuomet pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, o kuo – nebe. Atsargiai su technika, ugnimi, dujomis.

SKORPIONAS. Jūs galite sulaukti tam tikrų kirčių, susijusių su finansais, išlaidomis, baudomis, mokesčiais, turto deklaravimu ar paskolomis. Antstoliai, kontrolieriai draugiški tikrai nepasirodys.

ŠAULYS. Šiandien stengsitės išspręsti vieną aktualų klausimą, veikiausiai susijusį su vaikais ar mylimu žmogumi, dominančiu projektu arba finansiniais atsiskaitymais. Saugokite vaikus.

OŽIARAGIS. Su artimaisiais arba su vienu šeimos nariu santykiai bus gana įtempti. Galbūt dėl to, kad netoleruojate vieni kitų pasirinkimo, valios primetimo, pakelto balso tono ar pan.

VANDENIS. Intensyviai bendrausite ir nevengsite rizikos. Deja, ši diena nežada saugumo kelyje. Didesnė avarijų grėsmė. Galite nukentėti ir per savo liežuvį, jeigu per daug jį paleisite ne vietoje ir ne laiku.

ŽUVYS. Tai diena, kai su kitų pagalba arba be jos stengsitės išspręsti aktualų turtinį, piniginį ar verslo klausimą. Deja, galimas nevykęs pirkinys, apmaudus nuostolis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS