Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 23-iajai, sekmadieniui.

AVINAS. Nelengva bus bendrauti, teks pasitelkti kantrybę ir supratimą. Jausite, kad kažkas keista vyksta už jūsų nugaros. Bus sunku suprasti, kas jus palaiko, o kas rezga pinkles.

JAUTIS. Tikriausiai teks pasirūpinti artimų žmonių, draugų reikalais, gilintis į asmeninius santykius. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate.

DVYNIAI. Vargu ar pavyks išvengti nepalankių įtakų bei aplinkybių šeimoje, bendraujant su partneriu. Galite įskaudinti artimą žmogų arba patys būsite įskaudinti. Nekelkite pavydo scenų ir jų neprovokuokite.

VĖŽYS. Galite gauti žinią iš toli arba patys kažkur vyksite, dalyvausite. Jūsų šiandieniai pamąstymai, pasisakymai kitiems gali padaryti gilų įspūdį, o gal net paveikti jų veiksmus, apsisprendimus.

LIŪTAS. Toli gražu ne visi jūsų šiandieniai sumanymai bus padorūs ir realistiški. Slapta, ezoterinė informacija gali jums atskleisti savo prasmes. Pasitelkite fantaziją ir išmintį.

MERGELĖ. Galite susitikti su kai kuriais veikėjais, dalyvauti diskusijoje, priėmime. Regis, bendrausite su nelabai patikimais žmonėmis. Svarbu saugoti savas ir svetimas paslaptis.

SVARSTYKLĖS. Ūkiniai, buitiniai reikalai atims nemažai jėgų, todėl ne visiems iš jūsų šis vakaras bus kuo nors romantiškas. Nors galėtų būti, jeigu prioritetą teiktumėte santykiams su žmonėmis, viešnagėms.

SKORPIONAS. Trauks meilės nuotykiai, pramogos. Tačiau ne viskas klostysis sklandžiai. Romantiškas iliuzijas gali išsklaidyti incidentas. Gal tai bus pavydo scena. Būkite tolerantiškesni vaikų ir gerbėjų atžvilgiu.

ŠAULYS. Būsite perdėtai jautrūs. Galbūt kažkas nepateisins jūsų pasitikėjimo arba padarys jums žalą. Galimas meilės nuotykis. Įsiplieskusi slaptų aistrų banga gali sujaukti įprastą ramybę.

OŽIARAGIS. Dėl svarbaus reikalo galite susitarti su giminaičiu arba tiesiog lankysitės pas artimus žmones, kišitės į jų asmeninius reikalus. Pasikliaukite tik blaivia logika bei informacija, kuri dešimtkart patikrinta.

VANDENIS. Galimi svarbūs pirkiniai, pasiskolinimai arba pajamos iš nuomos, individualių paslaugų, prekybos. Derėtų neprarasti saiko, mėgaujantis gyvenimo malonumais, gardumynais.

ŽUVYS. Tikėtinos romantiškos fantazijos, tačiau kartu pasireikš slaptas pavydas. Rūpinkitės ne tik išoriniu savo įvaizdžiu bei gerove, bet ir vidiniu pasauliu. Nesivelkite į abejotinas diskusijas, neakcentuokite savo pažiūrų, būkite stebėtojais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS