Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 26 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 26 D.)

  • 0

AVINAS. Šiandien labiausiai vadovausitės intuicija ir emociniu intelektu. Pojūčiai labai veiks mąstymą ir atvirkščiai. Stenkitės nesiblaškyti dirbdami, bendraudami. Darykite pertraukėles, kad pailsėtų protas ir kūnas. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla.

JAUTIS. Nors ši diena nebus maloni, tai nesutrukdys sėkmingai bendrauti, tarpininkauti, reklamuotis, skleisti informaciją ir pan. Tikėtinas susitikimas su senu bičiuliu ar pažįstama moterimi.

DVYNIAI. Tikriausiai nervins darbo rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką, įgyti daugiau autoriteto, įtakos. Kita vertus, jūsų minčių ir norų kryptis bus nepastovi arba trukdys kritika iš šalies.

VĖŽYS. Nebloga diena studijuojantiems ir ieškantiems tiesos ir gyvenimo prasmės. Tiktų leistis į kelionę, publikuoti straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu susijusius reikalus.

LIŪTAS. Įtampa padidės tvarkant reikalus, susijusius su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis. Gali kainuoti ir populiarumo siekimas. Tam tikras skrajojimas padebesiais gali jus kiek paklaidinti troškimų labirinte. Pasitelkite gilesnę įžvalgą.

MERGELĖ. Pasižymėsite darbe, versle ir tai duos apčiuopiamos naudos. Kita vertus, bus nelengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite patirti vertybinių dilemų.

SVARSTYKLĖS. Nelengva diena, tačiau įmanomi neblogi pasiekimai darbe ir buityje, norint tvarkos, švaros aplink save. Staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio ar verslo partnerio.

SKORPIONAS. Šiandien būsite nusiteikę žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu, dosnumu ar neįprastu išlaidumu. Regis, atsiras galimybių kažką pakeisti savo arba vaikų gyvenime.

ŠAULYS. Tikėtinos emocinės bendravimo problemos, nerimas dėl sveikatos. Galbūt derėtų pasikalbėti su artima drauge ar geru bičiuliu, nes nešališkas požiūris, protingi patarimai jums gali būti labai vertingi.

OŽIARAGIS. Būsite smalsūs, domėsitės aplinkinių aktualijomis, šeimos narių planais ir poreikiais. Regis, neliksite abejingi pastarųjų prašymams ir argumentams. Stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti galimybes.

VANDENIS. Galimi pokalbiai apie numatomus pirkinius, naujos veiklos ar verslo perspektyvas, vaikų atostogų planus. Galutinių sprendimų paskubomis nepriimkite. Svarbu įvertinti finansinę situaciją ir kitų poreikius.

ŽUVYS. Labai jautriai reaguosite į bet kokias pastabas ir atitinkamai neliksite skolingi jų išgirdę. Kontroliuokite savo emocijų raišką. Derėtų susiskaičiuoti savo pajamas ir subalansuoti planuojamas išlaidas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS