Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 27-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien turbūt labiau atsigręšite į artimos aplinkos žmones, domins jų gyvenimo vingiai, požiūris į aktualius dalykus ir t.t. Tai paskatins geresnį tarpusavio supratimą.

JAUTIS. Regis, jums labiausiai norėsis komforto, darnos, artimųjų palaikymo. Jie to trokšta nemažiau. Galite atsidurti situacijoje, gundančioje lengvu uždarbiu. Saugokitės sukčių.

DVYNIAI. Regis, jausite poreikį ir malonumą diskutuoti, sportuoti, rungtyniauti. Kai kuriems teks demonstruoti sukauptą žinių bagažą. Pasistenkite nesusipainioti tarp įvairių pasirinkimų, skirtingų požiūrių.

VĖŽYS. Jeigu jūsų veikla susijusi su informacija, labai lengva bus paskleisti gandus. Jauskitės atsakingi už savo žodžius. Harmonijos siekite per meną, filosofiją, meditacijas.

LIŪTAS. Galimi pokyčiai santykiuose su draugais. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus, švelninti nuomonių skirtumus. Pasistenkite atsižvelgti į kitų jausmus bei poreikius.

MERGELĖ. Šiandien jums gali tekti eiti į renginius, oficialius susitikimus. Nelabai verta gvildenti globalines problemas ir piršti savo požiūrį kitiems. Vis tiek situacija, o galbūt ir nuomonė greitai keisis.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite padaryti gana netikėtas išvadas, tam tikrus atradimus, pabendravę su įdomiais ar daug keliavusiais žmonėmis. Svajosite apie naujas keliones.

SKORPIONAS. Ši diena neatneš rūpesčių, jei nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Neblogai būtų tvarkyti kai kuriuos neatidėliotinus finansų, draudimo, reikalus. Peržiūrėkite sutartis, dokumentus.

ŠAULYS. Jūsų nuotaikai ir poelgiams stipriai įtakos turės kiti žmonės. Jie gali paveikti jūsų principus, nežymiai keisti pažiūras. Stenkitės išsaugoti vidinę pusiausvyrą ir bendrauti kuo taktiškiau.

OŽIARAGIS. Seksis visi reikalai, kuriuos galima sutvarkyti kalbantis ar atliekant raštu. Regis, kils ūpas apsilankyti kirpykloje, grožio salone. Daugiau dėmesio skirkite augintiniams.

VANDENIS. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, lengvą flirtą, ir jums, ir aplinkiniams ši diena bus maloni, nuotaikinga. Paskirkite pasimatymą, o svarbiausia – daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŽUVYS. Šeima, buitis, artimųjų poreikiai šiandien jums bus svarbiausi. Galbūt su šeima lankysite gimines, viešėsite kažkieno sodyboje. Jeigu stengsitės atsiriboti nuo šeimos planų, liksite nesuprasti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS