Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 29 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 29 D.)

AVINAS. JAUTIS. Tikriausiai domėsitės reikalais, kurių eiga yra neaiški, trūksta leidimų, tinkamai sutvarkytų dokumentų, informacijos ar pan. Galite gauti keistą žinią. Ji sukels retorinių klausimų.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę tvarkyti nuosavybės bei komercinius reikalus. Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti. Galbūt tokia galimybė yra reali, tačiau galite patirti abejotinų gundymų, manipuliavimo.

VĖŽYS. Atsiras naujų ateities planų, arba tiesiog labiau susimąstysite apie savo ateitį, tobulėjimo galimybes. Neišplepėkite jums patikėtų paslapčių, net jei tai būtų vaikų paslaptys. Lengva įsivelti į nedorus žaidimus, intrigas.

LIŪTAS. Tikriausiai atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai. Galite justi keistą nuovargį, silpnumą. Neregzkite intrigų, nemeluokite nei sau, nei kitiems, nes viskas išaiškės. Saugokitės apsinuodijimų bei infekcijų.

MERGELĖ. Trumpalaikiai darbai šiandien eisis kaip iš pypkės. Kita vertus, jus slėgs netikrumas dėl karjeros, finansų, asmeninių santykių ar pan. Regis, nelengva bus išlikti korektiškiems.

SVARSTYKLĖS. Šiandien neblogai pasirodysite, jeigu esate neabejotini teisuoliai arba talentingi demagogai, populistai. Gali užgriūti nenumatyti rūpesčiai susiję su atvykėliais iš toli, kelione ar tarptautiniais reikalais.

SKORPIONAS. Aktualūs gali būti mokesčių, muitų, draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Verčiau nesitikėkite ką nors gauti už dyką. Labiau pasisaugokite idėjiškai priešiškų žmonių.

ŠAULYS. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti ar išspręsti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos, sąjungininkų palaikymo. Kita vertus, suinteresuotus asmenis bus nelengva įtikinti prisidėti.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad užuot atostogavę ar svajoję apie atokvėpį, uoliai ieškosite darbo, dalykinių partnerių arba darbuotojų, pirksite įrangą, techniką ir pan. Venkite aplaidumo, darbų saugos taisyklių pažeidinėjimo.

VANDENIS. Trokšite įspūdžių, romantiško bendravimo. Dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks žmonės, kuriems esate neabejingi. Tačiau to, ko jūs tikitės iš jų, galite ir negauti. Labiau rūpinkitės vaikais, augintiniais.

ŽUVYS. Regis, rūpinsitės nuosavybe ir artimais žmonėmis. Visgi galimas nesusipratimas, keisti kaprizai, nenoras paisyti apribojimų. Bet kuriuo atveju, jūs nepageidausite atsisakyti planuoto pirkinio, pramogos ar išvykos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS