Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 3 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 3 D.)

  • 1

Avinas

Sulauksite pasiūlymų, kurių nebus lengva atsisakyti ir kurie atvers visiškai kitokius horizontus. Antroje dienos pusėje pajusite pasitikėjimą savo jėgomis. Vakare nereikėtų kviesti svečių, geriau daugiau laiko praleisti ne namuose.

Jautis

Diena pateiks daug mįslių ir paslapčių, kurias turėsite išaiškinti būtent jūs. Neklausykite patarėjų, naudokitės savo išmintimi ir intuicija. Visą informaciją panaudokite savo interesams. Antrąją dienos pusę praleiskite gryname ore.

Dvyniai

Perspektyvos džiugina. Sudarykite sandorių, susitarkite dėl susitikimų su partneriais, ieškokite naujų darbuotojų. Viskas vyks sklandžiai, greitai išspręsite visas užduotis. Ilsėtis galima ir reikia triukšmingai ir linksmai.

Vėžys

Pasistenkite didžiąją dienos dalį praleisti gryname ore. Jums reikia  įsikrauti teigiamos energijos. Dirbti bus sunku, trūks idėjų, viršininkas reikalaus neįmanomo. Tačiau namuose vėl pajusite ramybę ir harmoniją.

Liūtas

Nemalonūs susitikimai galimi pirmoje dienos pusėje. Konfliktai su piktavaliais taps akivaizdūs. Tačiau artimiausia aplinka stos į jūsų pusę. Turite būti ramūs ir protingi, bet tvirtai ginti savo požiūrį. Neatidėkite problemos vėlesniam laikui.

Mergelė

Jūsų laukia tolimesnio kelio pasirinkimas. Sprendimo teks ieškoti pačiam. Neskubėkite, nes nuo rezultato priklausys jūsų karjera ir finansinė padėtis. Mylimas žmogus jus palaikys. Neliekite ant jo savo nepasitenkinimo.

Svarstyklės

Asmeninio gyvenimo problemos gerokai paveiks darbą. Tačiau kolegų pagalba neapsieis be nemalonių klaidų. Draugai taip pat neliks nuošalyje nuo jūsų problemų. Pagausės pažinčių ratas.

Skorpionas

Būkite atsargūs tvarkydami verslo reikalus. Turite elgtis apgalvotai, bet ne per daug atsargiai. Nebūkite bailūs. Artimi draugai negalės jums padėti, bet morališkai palaikys. Neslėpkite dėkingumo, taip tapsite dar artimesni.

Šaulys

Stenkitės susitelkti tik į svarbius dalykus. Visą savo energiją skirkite  problemoms spręsti, neatidėliokite jų vėlesniam laikui. Neatsisakykite pagalbos. Antroji dienos pusė prabėgs harmoningai.

Ožiaragis

Neproduktyvi diena. Kolegos jūsų nesupranta, vadovybė nepasirengusi aptarti perspektyvų. Jus gelbės humoro jausmas ir optimistiškas požiūris. Tačiau šeimoje viskas gerai. Planuokite bendras keliones, aktyvų poilsį.

Vandenis

Jūsų paslaptys atsivers ir atsidursite įvykių centre. Turėsite išlaikyti savitvardą. Po pietų laukia nemalonus susitikimas, tačiau vakare situacija išaiškės. Leiskite mylimam žmogui jums padėti.

Žuvys

Pasinaudokite savo energija tvarkydami darbo ir asmeninius santykius. Nesustokite kelio viduryje siekdami profesinių aukštumų. Seksis veikloje, reikalaujančioje sumanumo. Diena palanki kūrybai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Komentaras

Jūs patys suprantate kà čia spausdinate? Idiotu pilna, kurie skaito kas iš lempos parašyta. O jei nusižudys nepakėlę sielvarto dėl “ pronozes” ? Tai jei kuriate iš lempos, tai nors pasitelkite kūryba, ir rašykite humoristiškai puikiai nuotaikai pakelti, ir tik pozityviai. Juk tikintys skaito, ir puikiai suprantate kad kažkuri kurybos prognozė gali užprognuzuoti žmogui didelę bėda. Bledynos šarlatanai, jokios etikos ir padorumo jausmo neturite, tik belenkuom užpildyti buka laikraščio rubrika. Dirbkite, judekite, domekitės pasauliu, o ne prie kompu bezdekite nevykeliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS