Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 4 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 4-ajai, antradieniui.

AVINAS. Būsite smalsūs, plepūs, domėsitės aplinkinių aktualijomis, šeimos narių planais ir poreikiais. Neliksite abejingi pastarųjų prašymams bei argumentams. Stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo galimybes.

JAUTIS. Galimi pokalbiai apie numatomus pirkinius, naujos veiklos ar verslo galimybes, perspektyvas. Išvadų nedarykite, galutinių sprendimų nepriimkite, nes prie šiandieninių temų dar teks grįžti ir tobulinti sudarytus planus.

DVYNIAI. Labai jautriai reaguosite į bet kokias pastabas ir neliksite skolingi jų išgirdę. Kontroliuokite savo kalbinę raišką. Derėtų susiskaičiuoti savo pajamas ir planuojamas išlaidas.

VĖŽYS. Šiandien labiausiai vadovausitės intuicija ir emociniu intelektu. Pojūčiai labai veiks mąstymą, ir atvirkščiai. Stenkitės mąstyti pozityviai ir nesiblaškyti dirbdami, bendraudami.

LIŪTAS. Skrajojimas padebesiais gali jus kiek paklaidinti gyvenimo labirintuose. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla. Tikėtinas susitikimas su senu bičiuliu ar pažįstama moterimi.

MERGELĖ. Tikriausiai nervins rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką. Pradėti nebus sunku, bet tęsti ir užbaigti gali nepavykti - minčių ir norų kryptis bus labai nepastovi arba trukdys kritika iš šalies.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena humanitarams, filosofams bei visiems, ieškantiems tiesos ir gyvenimo prasmės. Tiktų leistis į kelionę, publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu susijusius reikalus.

SKORPIONAS. Staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio ar verslo partnerio, tačiau ji nebūtinai bus maloni. Įtampa padidės reikaluose, susijusiuose su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis.

ŠAULYS. Pasižymėsite darbe, versle ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau bus nelengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite patirti žiupsnelį romantikos.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite nusiteikę žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių.

VANDENIS. Būsite sentimentalūs, jausmingi. Atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, paskirti pasimatymą.

ŽUVYS. Tikėtinos emocinės bendravimo problemos, pasimetimas tiksluose ir planuose. Galbūt derėtų pasikalbėti su artima drauge ar geru bičiuliu, nes bešališkas įvertinimas, patarimas jums gali būti labai vertingas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS