Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 5 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 5-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Galvodami apie perspektyvas, būsite linkę nuleisti rankas. Turėtumėte labiau pasitikėti savimi. Jeigu nedalyvausite bendramokslių ar kolegų sumanytame bendrame reikale, turbūt pasipils priekaištai.

JAUTIS. Gana nerami diena. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Stenkitės grąžinti skolas, atsikratyti visokio šlamšto, nereikalingų santykių bei įpročių. Pravartu kaip reikiant išsikuopti namus.

DVYNIAI. Šiandien daug kas priklausys nuo antrosios pusės arba aplinkinių žmonių valios. Nereikėtų ko nors svarbaus spręsti, aiškintis. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros, kad ir ką kiti kalbėtų.

VĖŽYS. Nesėdėkite be darbo, antraip prisigalvosite nesąmonių. Užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais. Mažiau reikalaukite ir tikėkitės iš kitų, tuomet nusivilti neteks.

LIŪTAS. Galite išgirsti gandų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Galbūt tai paskatins dar labiau juo domėtis. Bet kuriuo atveju, meilės troškulys smarkiai ūgtels. Galimas abejotinas nuotykis. Labiau rūpinkitės vaikais, saugokite juos.

MERGELĖ. Jeigu santykiai su artimiausiais žmonėmis bus darnūs, tuomet visur jausitės gerai, norėsis pasidarbuoti namuose, ūkyje. Visgi tikėtini tvirtybės, kantrybės išbandymai. Tinkamai eksploatuokite techniką, saugokitės ugnies, traumų.

SVARSTYKLĖS. Teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais. Pasistenkite išvengti beprasmių nesusipratimų, nesubtilių diskusijų. Jeigu kur nors važiuosite, būkite itin budrūs už vairo.

SKORPIONAS. Šiandien labai aktualūs gali būti nuosavybės reikalai. Galbūt ruošite kokias ataskaitas. Jeigu ims kamuoti slogi nuotaika ar nekokia savijauta, palepinkite save gardesniu kąsneliu sveiko, šviežio maisto. Tik nepersivalgykite.

ŠAULYS. Regis, padaugės nepasitenkinimo, neatsargumo, pykčio ir godumo. Dėl impulsyvių ir agresyvių poelgių kas nors gali nukentėti. Puiku, jei darysite išsamią tvarką savo ūkyje. Tik nesukelkite gaisro.

OŽIARAGIS. Šiandien neužsiimkite jokiais sudėtingais, sunkiais darbais, nevartokite svaigalų. Labai tiktų gilintis į informaciją, kaupti žinias, medituoti. Saugokite sveikatą.

VANDENIS. Nors diena gali atrodyti maloni ir sėkminga, tačiau šios dienos reikalai, pažintys gali baigtis ne taip, kaip tikitės. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi.

ŽUVYS. Būsite gana neramūs, permainingi. Apie kažką susimąstyti ar prisiminti ankstesnius laikus privers pažįstamo žmogaus žinia. Svyruosite tarp kelių pasirinkimo variantų. Galimos nenumatytos aplinkybės, dėl kurių teks keisti kai kuriuos planus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS