Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 9 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 9-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Ūkiniai, buitiniai reikalai atims nemažai jėgų, todėl ne visiems iš jūsų šis sekmadienis bus atpalaiduojantis. Visgi galėtų būti smagiau, jei prioritetą teiktumėte pabendravimui su mielais žmonėmis.

JAUTIS. Vilios meilės nuotykiai, pramogos. Gali būti, kad apie save jums primins senas gerbėjas ar buvusi meilė. Tačiau romantiškas iliuzijas gali išsklaidyti keistas incidentas.

DVYNIAI. Ramybę trikdys ir optimizmą mažins smulkios problemos, nesibaigiantys rūpesčiai. Tačiau jums taip norėsis komforto, meilės, malonumų, kad turbūt sugebėsite atsiriboti nuo to, kas nepatinka ir pasijusti laimingi.

VĖŽYS. Jums neblogai seksis bendrauti su artimos aplinkos žmonėmis, tačiau vengsite nepažįstamų asmenų ir per didelio šurmulio. Jei esate kelionėje, neverta pasikliauti užsieniečiais. Jų pasiūlymai gali būti apgaulingi.

LIŪTAS. Galimos pajamos iš nuomos, individualių paslaugų, prekybos arba svarbūs pirkiniai, pasiskolinimai. Derėtų neprarasti saiko, mėgaujantis gyvenimo malonumais, gardumynais.

MERGELĖ. Jūs galite pajusti tam tikrą karminį poveikį. Priklausomai nuo jūsų savybių ir poelgių, susidursite su geresnėmis ar blogesnėmis pasekmėmis. Jei ką nors apgavote, būsite apgauti, o jeigu padėjote - padės jums.

SVARSTYKLĖS. Sveikatai ši diena nepalanki. Kebliausia, jei nekaip pasijusite kelionėje ar toli nuo namų. Saugokite save ir kitus, venkite svaigalų, alergenų turinčio maisto.

SKORPIONAS. Tikriausiai teks pasirūpinti artimų žmonių, draugų reikalais, išsiaiškinti asmeninius santykius. Būsite gana veiklūs, jei ką nors organizuojate ar kam nors talkinate.

ŠAULYS. Energijos antplūdį pasistenkite išlieti naudingoje veikloje. Jei niekuo rimtu neužsiimsite, tai vargu ar pavyks išvengti nepalankių įtakų bei aplinkybių šeimoje, bendraujant su šeimos nariais, partneriu.

OŽIARAGIS. Regis, nesėdėsite namuose. Jums rūpės kelionės, ekskursijos, renginiai, viešnagės, parodos ir pan. O jei neišvyksite patys, tai galbūt pas jus atvyks. Saugokite sveikatą.

VANDENIS. Suksite galvą, kaip čia ėmus ir praturtėjus per vieną dieną. Toli gražu ne visi sumanymai bus padorūs ir realistiški. Pasitelkite ne vien fantaziją, bet ir išmintį.

ŽUVYS. Jums seksis daryti įtaką partneriui, artimiesiems, netgi vedžioti juos už nosies, manipuliuoti. Nepraleisite progos pasinaudoti kitų geranoriškumu. Nepraraskite sąžinės ir saiko, nes veikia bumerango principas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS