Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 12-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Netikėtas pasiūlymas ar pareiškimas gali priversti jus nerimauti. Galbūt pasijusite nebekontroliuojantys situacijos. Asmeniniuose santykiuose irgi nusimato kraštutinumai. Pyksitės, taikysitės, ir vėl viskas iš naujo.

JAUTIS. Prarasite įprastinį aktyvumą. Galbūt buitinės problemos, o gal laikina vidinė disharmonija trukdys jums pademonstruoti pozityvumą ir komunikabilumą. Laikykitės taisyklių, kad išvengtumėte nemalonių incidentų.

DVYNIAI. Šiandien jums draugiją gali sudaryti ne tik įprasti draugai, o ir pirmą kartą sutiktieji arba tie keistuoliai, su kuriais susiduriate gana retai. Galbūt pulsite ieškoti nuotykių, siekdami atsiriboti nuo rutinos.

VĖŽYS. Jūs neleisite sau atsipalaiduoti ir pabūti be darbo. Regis, pasitaikys labai neįprastų užsiėmimų ar pasiūlymų leistis į keistus eksperimentus. Atsargiai elkitės su technika, elektros prietaisais.

LIŪTAS. Jums rūpės gerokai nuo kasdienybės nutolę dalykai. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali labai suintriguoti. Labiausiai užsiėmę bus tie iš jūsų, kurie turi reikalų su užsieniečiais, kelionėmis.

MERGELĖ. Galite tikėtis įvairių išbandymų, potyrių. Didelė tikimybė, kad užplūs ypatingi jausmai, nes asmuo, kuriam esate neabejingi, sureaguos į jūsų siunčiamus emocinius signalus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir ką perka jūsų vaikai, partneris.

SVARSTYKLĖS. Jausite konkurencinę kovą. Tikėtina sumaištis tiek vidine, tiek išorine prasme. Staiga nei iš šio, nei iš to galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į rizikingą avantiūrą. Atsargiai su elektra, technika.

SKORPIONAS. Regis, jus šiandien domins pervežimo, ūkinių, techninių paslaugų pasiūlymai. Arba patys siūlysite savo paslaugas. Tinkamai eksploatuokite techniką, laikykitės instrukcijų. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Tai žaismingų improvizacijų diena. Gali kilti ūpas pasielgti kažkaip azartiškai. Gana palankus metas projektams, renginiams, susibūrimams organizuoti ir vadovauti. Galite tikėtis puikių susitikimų ir pažinčių.

OŽIARAGIS. Vidinės ramybės ir stabilumo šiandien nėra ko laukti. Prisiklausysite visokių kalbų, keliančių sumaištį. Gali tekti aiškintis finansinius arba meilės santykius. Atsargiai su ugnimi, elektra, aštriais daiktais.

VANDENIS. Šiandien būsite labai nusiteikę šmaikštauti, šnekučiuotis nuo labai originalių temų iki pačių buitiškiausių. Regis, išgirsite pikantiškų naujienų, kils netikėtų sumanymų.

ŽUVYS. Jeigu nesate konkrečiai susiplanavę savo dienotvarkės, tuomet jus gali patraukti įdomių daiktų pasaulis. Yra tikimybė, kad internete rasite tokių prekių, kurių nepajėgsite neužsisakyti.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS