Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 18 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gegužės 18-ajai, šeštadieniui. 

AVINAS. Diena gali būti keista. Gali pasirodyti, kad tai, ką darėte dėl mylimo žmogaus, vaikų ar kitų žmonių, - beprasmiška, nereikalinga. Nenusiminkite - įvertinimo dar galite sulaukti. Būkite kantrūs. Venkite besaikio išlaidavimo.

JAUTIS. Ši diena bus sėkminga, jei mokėsite suderinti polėkį su atsargumu, o pareigas su malonumais. Tuomet daug nuveiksite ir patirsite žavių staigmenų, spontaniškų nuotykių. Gali tekti aiškintis santykius su partneriais, gerbėjais.

DVYNIAI. Regis, nerimausite dėl savo ar artimo žmogaus, augintinio sveikatos ar jo keisto elgesio. Jei užsiimate menine veikla, turbūt kils originalių idėjų. Visgi jas realiai įgyvendinti bus nelengva. Meilės fronte - slaptos pagundos.

VĖŽYS. Norėsis aktyviai leisti laiką, patirti pikantiškų nuotykių. Ir išties bus progų pasilinksminti, susitikti su draugais, giminaičiais. Noriai bendrausite su vaikais, nepagailėsite jiems dėmesio, vaikiškų pramogų.

LIŪTAS. Dienos sėkmė priklausys nuo jūsų kuklumo laipsnio. Jei tikitės kažko labai daug, galbūt nusivilsite. Pasistenkite nesinervinti, neįsivelti į neįprastas situacijas, neišsišokti.

MERGELĖ. Nors jaučiatės užtikrinti dėl savo atlikto darbo kokybės, rimto sprendimo ar plano, visgi gali tekti dar ir dar kartą įrodinėti kitiems, kad neklystate. Nepykite, būkite kantrūs. Labiau jumis tikės ir jus girs žmogus iš toli.

SVARSTYKLĖS. Šiandien patartina atsipalaiduoti, pasimėgauti ramybe, komforto teikiamais malonumais ir dėl nieko nesukti sau galvos. Tik neskubėkite išleisti krūvos pinigų daiktui, kuriuo spontaniškai susižavėjote. Skirkite laiko šio poreikio įvertinimui.

SKORPIONAS. Bendraukite su mielais jums žmonėmis, nevenkite naujų pažįstamų draugijos, tik nesitikėkite iš jų stebuklų ir nemanykite, kad jie turi pildyti visas jūsų užgaidas. Tuomet neteks nusivilti. Jums gali pavykti sukurti partnerišką ryšį.

ŠAULYS. Šiandien leiskite sau atitrūkti nuo darbų, rūpesčių, pasimėgauti vienatve, ramybe, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti. Nepasiduokite išlaidavimo manijai.

OŽIARAGIS. Ši diena turėtų būti šauni. Gali pavykti susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu, jei buvote apsipykę. Tikriausiai smagiai praleisite laiką su draugais, vaikais, prisigalvosite neįprastų laisvalaikio užsiėmimų.

VANDENIS. Nors ir prasidėjo savaitgalis, rankovių nusiraitoti jums kol kas neišeis - darbas vys darbą, o rūpestis - rūpestį. Paprašykite, kad jums padėtų artimi žmonės. Mokėkite įvertinti aplinkinių pasiekimus, privalumus.

ŽUVYS. Pokalbiai suksis apie artimų žmonių, giminaičių problemas ir pasiekimus. Labai aktualūs gali būti mokslo, egzaminų, kelionių klausimai. Galite gauti žinutę iš užsienio arba vyksite į kelionę.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

minde

rimti vyrai del bobu nesikaria nesizudo coia silpnavalia bobu pilna xviebisu visokiu bobu daugiau kam del ju kartis/

SUSIJUSIOS NAUJIENOS