Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 20-ajai, ketvirtadieniui. 

AVINAS. Kils ūpas rūpintis sveikata, higiena, grožio ir jaunystės išsaugojimu. Jeigu pavyks apsilankyti sveikatingumo komplekse, grožio salone, rezultatas bus akivaizdus. Pats metas pradėti vienokių ar kitokių procedūrų kursą.

JAUTIS. Jeigu turite kokių problemų, šiandien jas slėpsite savo viduje. Puikiai seksis, jeigu dirbate kūrybinį ar protinį darbą, užsiimate šou verslu, organizuojate pramogas.

DVYNIAI. Šiandien susidorosite su užduotimis gana gerai, nors ir bus jaučiamas nenoras gilintis į darbo reikalus. Tačiau jūsų nereikės raginti, jeigu siekiate pagerinti savo buitį, gyvenimo sąlygas, kurti jaukesnį šeimos židinį.

VĖŽYS. Daug bendrausite, „kankinsite“ telefoną, tačiau iš tikrųjų dėl sugaišto laiko nepasigailėsite. Regis, nekasdieniškais įspūdžiais pamaitinsite jų ištroškusią savo sielą.

LIŪTAS. Trokšite komforto, prabangos. Galimi sumanymai, susiję su įsidarbinimu, gyvenamosios vietos keitimu, nekilnojamojo turto pirkimu-pardavimu ar nuoma. Būsite nusiteikę keisti gyvenimo būdą.

MERGELĖ. Šiandien jūsų aktyvumas ims kilti, galėsite labiau pasireikšti darbe. Turbūt sužinosite tai, kas jus senokai domina. Apskritai, gaunama informacija bus naudinga.

SVARSTYKLĖS. Diena bus gana prieštaringa. Viena vertus, pravartu mėginti įgyvendinti su verslu, kūryba susijusius planus. Kita vertus, būsite nelinkę savarankiškai veikti, rodyti iniciatyvos. Be to, lengvai galite tapti apkalbų, intrigų taikiniu.

SKORPIONAS. Gali būti, kad išsiveršite į lyderius savo aplinkoje arba užmegsite reikšmingus ryšius. Bet kuriuo atveju, būsite nusiteikę bendrauti, atnaujinti senas pažintis, sutvirtinti naujas.

ŠAULYS. Tapsite reiklesni sau ir aplinkiniams. Jeigu jums pavyks bendram tikslui sujungti aplinkinių jėgas, nemažai pasieksite bei sutaupysite. Galite sudaryti sandorį.

OŽIARAGIS. Būsite linkę filosofuoti, kaip galėtų pakrypti gyvenimo tėkmė, jeigu kažką pakeistumėte. Regis, jums tereikia ištiesti ranką ir nusiskinti vaisių. Svarbu žinoti, nuo kokio „medžio“. Tai, ką nuveiksite, bus tvirta atrama ilgam.

VANDENIS. Gana gera diena mokesčių, investicijų, paskolų, paveldėjimo reikalams tvarkyti. Įmanomas savotiškas atsinaujinimas santykių, įvaizdžio ar tikslų prasme.

ŽUVYS. Jūsų nuotaika šiandien labai priklausys nuo kitų žmonių. Jeigu gerai sutariate su gyvenimo ar verslo partneriu, tuomet jausite tvirtą atramą. Deja, nieko gero, jei esate apsupti veidmainių.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS