Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 21 D.)

  • 2

Astrologinė prognozė gegužės 21-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiuo metu bus lengva suklysti ir nusipirkti nevertingą daiktą, neobjektyviai įvertinti artimo žmogaus motyvus. Jeigu teks spręsti nekilnojamojo turto ar kitus ilgalaikės vertės finansinius reikalus, reikėtų būti itin atidiems.

JAUTIS. Galite gauti gana avantiūristišką pasiūlymą, kurį rizikinga priimti. Lengva prarasti, o sunku atgauti. Galbūt pernelyg pasiduodate kitų įtakai ir nejaučiate stabdžių? Kontroliuokite save ir savo situaciją.

DVYNIAI. Geriausiai jausitės, jeigu galėsite lindėti savo kiaute ir nebūti už nieką atsakingi. Sunku ką nors dirbti, nuspręsti. Per neatsargumą, išsiblaškymą šiandien galima apsigauti, susižaloti ar sužeisti, apgauti kitus. Saugokitės ir infekcijų.

VĖŽYS. Peržvelkite senus projektus, įvertinkite baigiamus darbus. Tai, ko dabar neįžvelgiate, gali pasirodyti labai svarbu. Nekritikuokite kitų žmonių pažiūrų, įsitikinimų.

LIŪTAS. Rūpesčių kels darbo, mokslo reikalai, politinės ar kitokios ambicijos, didelės išlaidos. Labiau kovosite už savo arba už bendrus kolektyvinius principus, interesus. Lengva suklysti.

MERGELĖ. Įvairios kliūtys, pasipriešinimas ar kažkieno diktatas gali atrodyti neįveikiami. Pravartu deramai išsiaiškinti tuos santykius, kurie gali jus vienaip ar kitaip susaistyti. Saugokitės sukčių, vagių. 

SVARSTYKLĖS. Nieko gero neduos mėginimas papirkti kai kuriuos asmenis arba noras pasipelnyti manipuliuojant svetimais pinigais, dokumentais. Šiandieną tokiais dalykais verčiau nejuokaukite.

SKORPIONAS. Galite daryti spaudimą artimam žmogui, norėdami išgauti jo asmeninę paslaptį ar priversti jį elgtis taip, kaip naudinga jums. Galimas nuostolis per asmenį, kuriam kažką skolinote.

ŠAULYS. Jausite įtampą bendraudami su aplinkiniais. Tam tikra prasme galite pasijusti nusivylę, apsigavę ar tiesiog išsisėmę. Galbūt iš principo skirsis jūsų nuomonės kokiu nors svarbiu klausimu.

OŽIARAGIS. Nors jums seksis išties neblogai, tačiau pernelyg atsipalaidavus kai ko gali tekti atsisakyti, keisti net keisti būsimų atostogų planus. Jeigu pildysite savo ir artimųjų užgaidas, piniginėje netruks atsirasti skylių.

VANDENIS. Nuotaiką gali drumsti neišspręsti finansų, buitinės, šeimos problemos. Norėsis daugiau pramogų, spalvingesnio laisvalaikio, tačiau piniginėje netrūks skylių. Artimieji taip pat ribos jūsų polėkius bei poreikius.

ŽUVYS. Jausite poreikį išreikšti save, nustebinti kitus savo kūrybiškumu, naujais polinkiais. Jeigu tai nesiseks, ilgai kaltinsite aplinkinius arba nepalankią situaciją.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Daiva

man visi kalendoriai rodo kad geuzes 21 d- penktadienis

Žvaigždūnams

Bent gitaristei ką nors gero ar pasakė horoskopas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS