Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 23 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gegužės 23-iajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Regis, turėsite rūpesčių ar nemalonumų per draugus, pažįstamus arba jiems labai prireiks jūsų pagalbos. Pravartu pasisemti atgaivos dvasiai ir kūnui iš turiningo renginio ar knygos.

JAUTIS. Nors šios dienos bendra energetika ne itin maloni, jums turėtų sektis nemažai veiklų. Regis, nuotaika labiau suges tik vakare, kai paaiškės, kad persidirbote ar kažko nespėjote, nepadarėte, jūsų deramai neįvertino ar kt.

DVYNIAI. Jums gali kilti keblumų dėl nepakankamo įstatymų žinojimo ar jų nepaisymo, neetiškų poelgių. Emocinių išgyvenimų gali sukelti finansinės, psichologinės ar seksualinės problemos. Venkite skolinti, nes bus sunku atsiimti skolas.

VĖŽYS. Daugiau atsakomybės pareikalaus reikalai, susiję su tarpininkavimu, paskolomis, turtu. Jautriai reaguosite į bet kokį priekaištą, kritiką. Atrodys, kad reikalaujama per daug, ne pagal jūsų galimybes.

LIŪTAS. Šiandien jums bus nelengva bendrauti ir suprasti kitus žmones. Vakare jau taps aiškiau, kas išvien su jumis, o kas - prieš jus. Nesistenkite primesti savo valios ir norų kitiems, kad ir brangiausiems žmonėms. Jie turi teisę rinktis.

MERGELĖ. Šiandieną neskubėkite griebtis naujos veiklos, atsakomybės. Palanku apibendrinti tai, kas padaryta. Regis, galvosite apie meilę, pasimatymus, vaikus. Tačiau gali būti, kad teks atsisakyti kai kurių planų.

SVARSTYKLĖS. Į bėdą gali pakliūti artimas žmogus. Gali prireikti visapusiškos jūsų paramos. Neatsukite nugaros. Stenkitės pagerinti santykius su vaikais, mylimu žmogumi.

SKORPIONAS. Šiandienis jūsų reiklumas gali būti užgaulus, žeminantis, panašus į smulkmenišką priekabiavimą. Verčiau orientuokitės į pagrindines vertybes, šeimą, namus. Kurkite grožį aplinkoje ir asmeniniuose santykiuose.

ŠAULYS. Galvosite apie praturtėjimą, nevengsite stambių išlaidų, brangių pirkinių, būsite nusiteikę pirkti kreditan, imti paskolą. Prieš ką nors darydami, gerai pagalvokite, ar elgiatės teisingai, racionaliai.

OŽIARAGIS. Niekam nenorėsite nusileisti, paisysite tik savo nuomonės bei interesų. Tokiu būdu galite įsigyti priešų, o ne sąjungininkų. Verčiau nepirškite savo nuomonės bei patarimų kitiems.

VANDENIS. Šiandien būsite itin priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Gali pasirodyti, kad iliuzijos, susijusios su kokiu nors asmeniu ar veikla, yra gana nepagrįstos. Venkite orientuotis į gandus ir labiau remkitės faktais.

ŽUVYS. Regis, jums bus neramu, baugins galimos permainos, prisiimta atsakomybė, išlaidos ar kt. Galbūt atsidursite intrigų, apkalbų tinkle. Vakare galite pajusti didelį nuovargį ar pesimizmo debesėlį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

minde

grazi foto

SUSIJUSIOS NAUJIENOS