Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 27-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jums nelabai seksis tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų problemos. Venkite įtartinų kompanijų, nelegalių sandėrių. Neteikite garantijų - kol kas dėl nieko negalite būti tikri.

JAUTIS. Būsite linkę pasiduoti pagundoms. Meilės reikalai, malonumai, pramogos gali taip įtraukti, kad nebematysite nieko aplinkui. Neskubėkite dalinti pažadų. Būkite atsargūs kelyje.

DVYNIAI. Versle, darbe gali kilti problemų. Saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus. Jei galvosite apie pašalinius dalykus, regsite intrigas, neabejotinai kils nesusipratimų ir apkalbų.

VĖŽYS. Jūsų patirtį, sugebėjimus labiau įvertins svetimi žmonės, o artimiems, pažįstamiems galite kažkuo neįtikti, nekelti pasitikėjimo. Galbūt laiku negausite ar nepateiksite reikalingų dokumentų, duomenų.

LIŪTAS. Nelengva bus išsireikalauti skolą, kompensaciją, draudimo išmoką, o gal ir savo pastangomis uždirbtus pinigus. Tikriausiai būsite maitinami pažadais. Turėsite rūpesčių, jei ruošiatės kelionei, egzaminams ar pan.

MERGELĖ. Šiandien nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Juo labiau, kad jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Nusimato įdomios meilės peripetijos.

SVARSTYKLĖS. Norėsis daug nuveikti, bet gali pritrūkti jėgų arba atsiras nenumatytų kliūčių. Ši diena gali priminti apie seną sveikatos problemą. Jei pirksite techniką ar ką nors namų ūkiui, būkite atidūs, kad neapsiriktumėte dėl kokybės.

SKORPIONAS. Galbūt tikėsitės laimėjimo ar naudos ten, kur nieko neįmanoma suplanuoti bei prognozuoti. Meilė teiks džiaugsmo, įspūdžių. Tereikės nedidelės romantiškos intrigos, kad įsipliekstų aistrų laužas.

ŠAULYS. Nerami diena. Daug iliuzijų, klaidinamos informacijos. Nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Pasidžiaukite namų šiluma, jaukumu, bendravimu su šeima.

OŽIARAGIS. Galimi aktualūs pokalbiai, susitikimai. Galite gauti keistą žinią iš giminaičio ar draugo. Neplanuotų trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su transportu, ryšiais, reklama ar pan.

VANDENIS. Darbinga, produktyvi diena, tačiau galimi finansiniai apsirikimai, o gal net nuostoliai. Įmanomos ir netikėtos pajamos, tačiau tai, ką gausite, tuoj pat gali būti iš jūsų išviliota.

ŽUVYS. Nors būsite romantiški, jausmingi, tas emocionalumas gali trukdyti deramai atlikti profesines pareigas. Gali nutikti kažkas keista, nenumatyta arba jus užvaldys iliuzijos. Pasisaugokite sukčių ir patys nesukčiaukite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS