Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 31 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 31-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien dėmesio pareikalaus namų, sodybos ūkis, augintiniai arba asmeninis verslas. Galbūt rasite informacijos arba gausite įdomių patarimų dėl įvaizdžio, stiliaus, įsidarbinimo.

JAUTIS. Nusimato intriguojamas flirtas, pasimatymas arba šauni šeiminė pramoga. Jums išties ne pro šalį atitrūkti nuo problemų ir įgrisusių rūpesčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio ir laiko savo vaikams.

DVYNIAI. Noriai imsitės šeiminių pareigų ir buitinių ar žemės darbų, tačiau kai ką gadins didelė nuotaikų kaita. Galbūt kažką įsigysite iš namų ūkio ar technikos prekių.

VĖŽYS. Šiandien jums pavyks deramai pailsėti, o galbūt net pasilinksminti. Bet kuriuo atveju, šiandieniniai susitikimai, pokalbiai ir džiugins, ir praturtins naudinga informacija.

LIŪTAS. Šiandien jums labiausiai norėsis mėgauti žemiškais malonumais. Regis, ir šeimos nariai norės to paties, todėl niekas netrukdys ilsėtis, tinginiauti. Pasistenkite nepersivalgyti.

MERGELĖ. Būsite emocionalūs ir jausmingi. Tikriausiai pavyks maloniai pabendrauti su dvasiškai artimais žmonėmis. Informacija, kurią kitiems suteiksite ir kurią patys gausite, turėtų praversti artimiausiu metu.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums ne pro šalį gerai pailsėti. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Pravartu pasidomėti menu, pasimėgauti gera muzika arba pasigėrėti gamta. Tik pasisaugokite erkių ir kitų pavojingų gyvių.

SKORPIONAS. Jeigu panorėsite, šiandien galėsite maloniai ir turiningai praleisti laiką su šaunia kompanija. Tikėtini nuotaiką pakeliantys patarimai, pamokymai. Vakare jau nesinorės bendrauti, šurmulys labai vargins. Venkite svaigalų.

ŠAULYS. Jus domins rimti klausimai susiję su gyvenimo perspektyvomis, statusu, asmeniniais pasiekimais. Galbūt pasisemsite daug įspūdžių iš bendravimo su įdomiais žmonėmis.

OŽIARAGIS. Mintys kryps į ateities planus, svajosite apie permainas, keliones. Ši diena atneš palengvėjimą, ypač jeigu ištrūksite iš įprastos aplinkos, pabendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien.

VANDENIS. Tikriausiai atgausite skolą arba kitiems padedant jums pavyks gauti naudos. Kitų įtaka, paskatinimai jums bus ypač svarbūs. Pasistenkite nešvaistyti pinigų.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Vieniems nesinorės nei kur nors eiti, nei ką nors veikti. Bus puiku, jei suderinsite interesus su antrąja puse ir kartu šį tą nuveiksite.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS