Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 12 D.)

  • 0

Avinas

Patartina nesikoncentruoti į savo problemas ir nuoskaudas, o esant galimybei, suteikti kam nors palaikymą ar pagalbą. Nereikia gailėti tam laiko. Geri darbai to verti: dėl to Avinu visi žavėsis.

Jautis

Teks susidurti su aplinkinių abejingumu – tai gali nuliūdinti ir paveikti nuotaiką. Reikia skirti energiją savo reikalams ir apie juos niekam nepasakoti. jei įmanoma, bendrauti reikėtų minimaliai.

Dvyniai

Įdomios informacijos gali gauti tiesiogine prasme iš oro – iš gandų, pastebėjimų, atsitiktinio pokalbio – ir maksimaliai ja pasinaudoti. Jūs apdovanoti analitiniais gebėjimais, sugebėsite daryti tinkamas išvadas.

Vėžys

Puiki diena Vėžiams, kurių darbas susijęs su pinigais: buhalteriams, finansininkams, verslininkams. Kiti Vėžiai greičiausiai susidurs su būtinybe pasirūpinti finansine savo reikalų puse. Tačiau tokia veikla jiems pasiseks ypač lengvai.

Liūtas

Ideali diena bet kokiems Liūto planams įgyvendinti. Tačiau, kai teks pasikliauti aplinkiniais ar patirti jų spaudimą, toli gražu ne viskas klostysis sklandžiai.

Mergelė

Laukti kaprizingos mūzos Mergelei, kurios darbas susijęs su kūryba ar kūrybinių idėjų generavimu, neverta. Būtų kur kas efektyviau pasiraitoti rankoves ir užsiimti einamaisiais reikalais, kuriems įgyvendinti nereikia kūrybinių aistrų.

Svarstyklės

Verta labiau įsiklausyti į kitų žmonių žodžius, o ne kalbėti pačioms. Būtent iš svetimų minčių ir idėjų jos pasisems reikalingos informacijos. Svarstyklių gebėjimas išklausyti padės joms pelnyti aplinkinių palankumą.

Skorpionas

Patariama susikoncentruoti į tuos reikalus, kur pats viską sprendžia. Kitų žmonių patarimai, juo labiau įkyrus vadovavimas išmuš iš vėžių, sukels nemalonių padarinių.

Šaulys

Reikia susivaldyti, kad nesugadintumėte santykių su aplinkiniais. Savo kandžiomis pastabomis galite išprovokuoti žmones atsakomiesiems žingsniams. Jei Šauliui svarbi jo artimųjų ir draugų nuomonė apie jį, jam teks susitvardyti.

Ožiaragis

Nepasižymėsite kantrybe. Aplinkiniai ir visa supanti aplinka gali erzinti. Reikėtų atsipalaiduoti, o kritinėmis akimirkomis skaičiuoti iki dešimties, kad nepasakytumėte ir nepadarytumėte to, dėl ko vėliau gailėsitės.

Vandenis

Situacija gali kardinaliai pasikeisti. Gali tekti pakovoti dėl rezultato, kuris, kaip atrodė, jau buvo kišenėje. Tačiau kol galutinis taškas dar nepadėtas – viskas jūsų rankose.

Žuvys

Erzins bene visi, kuriems nepasisekė atsidurti jūsų kelyje. Tačiau irzlumo priežasties reikėtų ieškoti viduje, o ne išorėje. Verta skirti porą minučių atpalaiduojančiai meditacijai, kvėpavimo pratimams – ir pasaulis prašviesės!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS