Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 2-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Tikėtinos emocinės bendravimo problemos, nerimas dėl šeimos. Galbūt derėtų pasikalbėti su artima drauge ar geru bičiuliu, nes nešališkas įvertinimas jums gali būti labai vertingas.

JAUTIS. Būsite linkę planuoti naują veiklą, daug ką aptarti. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą arba lauktą laišką iš toli. Verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu.

DVYNIAI. Galimi pokalbiai apie numatomus pirkinius, naujos veiklos ar verslo galimybes. Išvadų nedarykite, galutinių sprendimų nepriimkite, nes prie šių temų dar teks grįžti ir tobulinti sudarytus planus.

VĖŽYS. Stenkitės rasti aukso vidurį ir adekvačiai įvertinti savo galimybes. Būsite gana praktiški. Tikėtinas nelauktas pranešimas, susitikimas su senu bičiuliu ar pažįstama moterimi.

LIŪTAS. Galite sulaukti priekaištų dėl per didelio atsipalaidavimo, skrajojimo padebesiais. Pasistenkite nesiblaškyti dirbdami ir bendraudami. Saugokitės infekcijų. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla.

MERGELĖ. Socialiniai tinklai, bendraminčių komentarai, aplinkinių reakcijos jums rūpės labiau nei darbas ar buitis. Regis, artimo žmogaus aplinka ir bendravimo stilius žadins plačią emocijų skalę.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai nervins rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką. Pradėti bus nesunku, tačiau tęsti gali nepavykti – minčių ir norų kryptis bus nepastovi. Trukdys ir kritika iš šalies. Susikaupkite ir neskubėkite.

SKORPIONAS. Nebloga diena ieškantiems tiesos ir gyvenimo prasmės. Tiktų publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu, politika susijusius reikalus.

ŠAULYS. Norėsis daugiau stabilumo reikaluose, susijusiuose su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis. Staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio arba verslo partnerio, kreditoriaus.

OŽIARAGIS. Pasižymėsite darbe, versle ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau bus nelengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite patirti žiupsnelį malonios romantikos.

VANDENIS. Šiandien pasižymėsite darbštumu, kūrybingumu. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Būsite sentimentalūs, jausmingi. Atsiras galimybių ši tą pakeisti asmeniniame gyvenime, meilės ar vaikų situacijoje, meno srityje. Nepraleiskite progos sudaryti sublizgėti savo talentais, gebėjimais.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS