Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 27-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandieną po truputį viskas grįš į savo vietas, o jūsų išgyvenimai neatrodys tokie gigantiški. Tereikia panorėti – ir pasijusite sveikesni, darbingesni, populiaresni.

JAUTIS. Vilios tolimos kelionės, domins svetimos paslaptys. Diena turėtų būti nuotaikinga, kupina įspūdžių. Galite patirti nekasdieniškų akimirkų. Patirsite, kas yra įdomus bendravimas.

DVYNIAI. Palanku stiprinti saitus su artimais žmonėmis, vaikais. Atiduokite skolas, jei esate įsiskolinę, atleiskite ir pamirškite skriaudas. Būtų žavu surengti mažų siurprizų šventę, pagaminti ypatingą patiekalą.

VĖŽYS. Jeigu sau ir kitiems nesugadinsite nuotaikos bei nesileisite išmušami iš pusiausvyros pretenzingų asmenų, tai galėsite tikėtis gerų akimirkų. Žmonės bus paslaugesni ir dosnesni, jeigu mokėsite tai vertinti ir atsilyginsite tuo pačiu.

LIŪTAS. Neatlikti darbai arba prasta savijauta iš ryto gadins jums nuotaiką, tačiau vakare pajusite geros energijos gūsį. Kils noras puoštis, kurti romantiškus planus.

MERGELĖ. Gerai praleisite laiką su patraukliais jums žmonėmis. Galbūt susidomėsite nauja veikla ar negirdėta informacija. Parodykite inciatyvą, jeigu trokštate su kažkuo susipažinti, paskirti pasimatymą.

SVARSTYKLĖS. Regis, jusite pinigų trūkumą, nerimą dėl ateities. Nuotaiką gali praskaidrinti romantiškas pasiūlymas, malonus dėmesys. Neblogai jausitės ir jaukiuose namuose, ypač jei į juos užsuks geranoriški giminaičiai ar kaimynai.

SKORPIONAS. Neatsiginsite nuo norinčių su jumis pabendrauti, pasitarti, o gal ir susipažinti artimiau. Galite vykti į svečius arba pasikviesti ką nors pasisvečiuoti.

ŠAULYS. Rūpės nuosavybės, pinigų, materialinės gerovės klausimai, jaudins artimų žmonių problemos. Galite būti pakviesti į svarbų priėmimą, pobūvį. Pasiruošimas jam pareikalaus išlaidų, tačiau viską atpirks gera nuotaika, žavios pažintys.

OŽIARAGIS. Regis, būsite labai užsispyrę ir ambicingi. Tokia pozicija ne visur tinka, todėl įvertinkite situaciją. Jeigu šalia tvirtumo nestigs tolerancijos ir pagarbos kitiems, įgysite pranašumo.

VANDENIS. Gera diena, bet svarbu išlikti sąžiningiems sau ir tiems, kuriuos mylite. Nepradėkite didelių darbų, nes nepajėgsite jų atlikti. Tiktų pasyviai ilsėtis, atgauti jėgas, pasirūpinti savo kūno ir dvasios sveikata.

ŽUVYS. Puikiai jausitės kolektyve, minioje. Geras laikas spręsti organizacinius klausimus. Tikriausiai kažką nepaprastai įdomaus sužinosite iš pokalbių, žiniasklaidos ar kt. Galite užmegzti intriguojamą pažintį.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS