Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gruodžio 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 6-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Teks bendrauti su įtakingais asmenimis. Galbūt tam tikra prasme būsite egzaminuojami, vertinami. Galite sulaukti priekaištų dėl nuostolio, savo ar kitų žmonių aplaidumo, nekompetentingumo, melo, intrigų.

JAUTIS. Ši diena žada įtampos ir pavojų. Būkite itin įžvalgūs visame tame, kas susiję su finansais, komercija, politika. Neskubėkite tikėti gražiai skambančiais pažadais, tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek.

DVYNIAI. Šiandien jus stebins didesnis aplinkinių reiklumas jūsų darbo kokybės, įvaizdžio, mokymosi ar kitokių rezultatų atžvilgiu. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo.

VĖŽYS. Diena bus kupina darbų, rūpesčių, o gal ir darbo pasiūlymų. Galite išgirsti nerimą keliančių gandų. Regis, kai kuriuose reikaluose jums reikia ne pritarimo, o kritikos, antraip galite neobjektyviai įvertinti savo galimybes.

LIŪTAS. Esate kupini planų ir svajų, tad nieko keisto, jog stengsitės juos įgyvendinti. Deja, ne viskas klostysis pagal jūsų įsivaizduojamą scenarijų. Derėtų labiau saugoti mylimus žmones ir pinigus, santaupas.

MERGELĖ. Galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniuose reikaluose. Tik vargu, ar jus tenkins toks dalykas kaip rutina. Tikėtina, kad jus suintriguos paslaptingas, keistas asmuo, neįprastas pasiūlymas. Nebūkite patiklūs. Venkite svaigalų, kvaišalų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai teks tvarkyti reikalus, susijusius su pirkimu ar pardavimu, spauda, ryšiais. Bus nelengva suvokti, kas naudinga, o kas ne. Nešališkų pažįstamų pastebėjimai gali jums praversti, nes padės geriau suvokti rizikos laipsnį.

SKORPIONAS. Galite įsitraukti į naują verslą, projektą arba jį planuoti drauge su būsimais partneriais. Derėtų neskubėti ir nepasikliauti akla sėkme, nes šiandien lengva apsigauti bei likti apgautiems.

ŠAULYS. Jausitės autoritetingi bei teisesni ir protingesni už kitus. Aplink jus išties bus pasimetusių, apsigavusių žmonių, prašančių patarimo. Vis dėlto ir jums gali pristigti atsparumo klastoms, apgaulėms.

OŽIARAGIS. Nors būsite kūrybiški, meniški, tačiau jėgų turėsite nedaug. Nelabai seksis susikalbėti konkrečia, dalykine kalba, tad šiandien geriausia būtų atsisakyti derybų, debatų ir neskubant apmąstyti planus.

VANDENIS. Atidžiau prekiaukite ir tvarkykitės versle, nes šiandienės klaidos gali brangiai kainuoti. Gali tekti apsiriboti lėta darbų eiga. Saugokitės vagių, aferistų, labiau rūpinkitės sveikata.

ŽUVYS. Šiandien kitus stebinsite nenuoseklumu, išsiblaškymu. Dėl jo ar dėl nuobodulio galima įsivelti į bėdą. Vakarėlis su abejotina kompanija gali turėti nekokią pabaigą. Net ir nedidelis apsvaigimas gali lemti keistas pinkles bei nuostolius. Kibs infekcijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS