Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 8 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 8-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Diena bus palanki norintiems iš pagrindų pasitvarkyti namuose, siekiantiems didesnio komforto, žemiškų malonumų. Seksis kurti jaukumą, meistrauti, modeliuoti, eksperimentuoti virtuvėje.

JAUTIS. Jūsų galvoje knibždės visokių minčių, idėjų ir noro veikti. Šios dienos įkvėpimas bus kažkuo ypatingas, o sumanymai – intriguojami. Galimas nelegalus pasipelnymas.

DVYNIAI. Šiandien labiau nei paprastai būsite linkę slapukauti. Tai susikaupimo, vienatvės diena. Neskubėkite, nuodugniai išsiaiškinkite, ar gerai elgiatės. Visur remkitės blaiviu protu.

VĖŽYS. Šiandien daug laiko skirsite savo pomėgiams arba draugams. Tikėtina, kad patirsite įdomių išgyvenimų, sužinosite tai, ką tik miglotai galėjote nujausti. Smagu bus kartu su draugais nueiti į pramoginį renginį, barą. Nusimato ir žavus pasimatymas.

LIŪTAS. Ši diena bus geresnė ir ramesnė, jeigu pagarbiau reaguosite į aplinkinių pastabas, pamokymus ar pageidavimus. Tikriausiai kursite didelius planus ir vėl juos griausite. Jeigu pavargote nuo rutinos, derėtų trumpam pakeisti aplinką.

MERGELĖ. Šiandieną jums norėsis dingti kur nors toliau nuo rutinos, namų, artimųjų. Svajosite neįprastai praleisti laiką, patirti įspūdžių. Galbūt susitiksite su užsieniečiu ar iš užsienio grįžusiu asmeniu. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite atsidurti situacijoje, gundančioje galimomis dovanomis, lengvu uždarbiu. Nederėtų pernelyg kištis į svetimus reikalus bei leisti įsikišimo į jūsų gyvenimą, paslaptis. Rimčiau planuokite išlaidas.

SKORPIONAS. Dieną praleisite maloniau, jei būsite pakantūs šeimos nariams, draugiškai pasidalinsite buitinių pareigų našta ir pan. Galbūt gausite pasiūlymų iš žmonių, su kuriais jums įdomu bendrauti. Džiugins komplimentai.

ŠAULYS. Nuo ryto rūpės buitis, pasiruošimai artėjančiai darbo savaitei. Vikriai suksitės, jeigu nestabdys sveikatos problemos, pagirių sindromas ar pan. Saugokitės vagių, sukčių.

OŽIARAGIS. Šiandien galite tikėtis malonaus bendravimo. Bet kuriuo atveju bus nesunku rasti kur ir kaip atsipūsti, pasilinksminti, o gal ir sublizgėti. Galite padaryti įspūdį auditorijai, publikai. Staigmenų gali pateikti vaikai, gerbėjai.

VANDENIS. Galite įsigyti buičiai ar darbui reikalingą daiktą. Galbūt kils paskata pakeisti planus, susijusius su santaupų panaudojimu, ūkiniais reikalais, laisvalaikiu. Pagalbos ir paguodos gali prireikti šeimos nariui.

ŽUVYS. Šiandieną jums seksis meno, mistikos, meilės srityse. Tačiau būsite labai jautrūs kitų žodžiams, pastaboms, galimi nesusipratimai dėl nesusikalbėjimo. Nepraraskite objektyvumo. Neimkite į širdį apkalbų savo atžvilgiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS