Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 10 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 10-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien kitus žmones stebinsite nenuoseklumu. Dėl jo ar dėl nuobodulio galima įsivelti į bėdą. Netgi nedidelis apsvaigimas gali lemti keistas pinkles bei nuostolius. Kibs infekcijos.

JAUTIS. Teks bendrauti su įtakingais asmenimis. Galbūt tam tikra prasme būsite egzaminuojami, vertinami. Galite sulaukti priekaištų dėl nuostolio, savo ar kitų žmonių aplaidumo, melo, intrigų.

DVYNIAI. Jausite didelę įtampą, jeigu teks demonstruoti kompetenciją, žinias, teikti ataskaitas. Galbūt varginsite aplinkinius, reikalaudami iš jų neįmanomų dalykų.

VĖŽYS. Būkite itin atidūs visame tame, kas yra susiję su finansais, komercija, politika. Neskubėkite tikėti gražiai skambančiais pažadais, tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek.

LIŪTAS. Šiandien jus glumins didesnis aplinkinių reiklumas jūsų darbo kokybės, įvaizdžio, mokymosi ar kitokių rezultatų atžvilgiu. Visgi kai kuriuose reikaluose jums išties reikia ne pritarimo, o kritikos, antraip galite neobjektyviai įvertinti savo galimybes.

MERGELĖ. Diena bus kupina darbų, rūpesčių, o galbūt gausite ir darbo pasiūlymą. Galite išgirsti nerimą keliančių gandų. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo.

SVARSTYKLĖS. Esate kupini planų, todėl nieko keisto, jog stengsitės juos įgyvendinti. Deja, ne viskas klostysis pagal įsivaizduojamą scenarijų. Derėtų labiau saugoti mylimus žmones, vaikus bei pinigus, santaupas.

SKORPIONAS. Galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniniuose reikaluose. Tikėtina, kad jus suintriguos paslaptingas, keistas asmuo, neįprastas pasiūlymas. Venkite svaigalų, kvaišalų.

ŠAULYS. Tikriausiai teks tvarkyti reikalus, susijusius su pirkimu ar pardavimu, reklama, ryšiais. Bus nelengva suvokti, kas naudinga, o kas ne. Nešališkų žmonių pastebėjimai gali jums praversti, nes padės geriau suvokti rizikos laipsnį.

OŽIARAGIS. Galite įsitraukti į naują verslą, projektą arba jį planuoti drauge su būsimais partneriais. Derėtų neskubėti ir nepasikliauti akla sėkme, nes šiandien lengva apsigauti.

VANDENIS. Jausitės teisesni ir protingesni už kitus. Aplink jus išties bus sutrikusių, apsigavusių žmonių, prašančių patarimo. Visgi ir jums gali pristigti atsparumo klastoms, apgaulėms.

ŽUVYS. Atidžiau prekiaukite ir tvarkykitės versle, nes klaidos gali brangiai kainuoti. Gali tekti apsiriboti lėta darbų eiga. Saugokitės vagių, aferistų, labiau rūpinkitės sveikata.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS