Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 11 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 11-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Nors diena bus gana nebloga, galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Verčiau neprisikurkite sau ligų, nepasiduokite melancholijai. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti, galbūt pamedituoti.

JAUTIS. Šiandien daug politikuosite, domėsitės viešaisiais reikalais. Bus labai sunku atskirti melagienas nuo tikrų faktų. Pasistenkite neskleisti abejotinos informacijos.

DVYNIAI. Polinkis rizikuoti, manipuliuoti gali atnešti nekokių pasekmių. Jeigu ką nors apšmeišite ar kitaip klastingai pakenksite, tai jums grįš nemaloniu bumerangu.

VĖŽYS. Tikriausiai bus daug kalbų apie politiką, išsilavinimą, studijas, teisingumą, kultūrą, užsienį. Galbūt gausite aktualią žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinosite iš pokalbių su nepažįstamais žmonėmis.

LIŪTAS. Ši diena skatins svajoti apie praturtėjimą arba apie slaptą romantiką. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos profilaktikai, mitybai. Atiduokite skolas, jeigu jų turite.

MERGELĖ. Galbūt jūsų atleidimo ar dėmesio paprašys jums neabejingas asmuo. Atsargiau vertinkite gandus, apkalbas. Neskubėkite įtarinėti, užsipulti asmens, kuriam esate neabejingi.

SVARSTYKLĖS. Ši diena turėtų atnešti idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Tik nesiknaisiokite nemaloniuose pojūčiuose, neieškokite sau ligų, nepeikite savo figūros, išvaizdos. Tikėkite, kad viskas pataisoma.

SKORPIONAS. Jūsų sugebėjimai gerai veiks aplinkinius, kels susidomėjimą. Bet kuriuo atveju, jums seksis sublizgėti viename ar kitame žanre arba saviraiškai paskatinti vaikus, artimą žmogų.

ŠAULYS. Diena bus maloni, jeigu praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines, šeimines problemas.

OŽIARAGIS. Nebloga diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Regis, jūs šiandien gebėsite susitarti su bet kuo dėl bet ko. Kai ką patarti gali artima moteris. Saugokitės vagių, sukčių.

VANDENIS. Diena bus nebloga, jeigu neturite didelių norų ir nesate godūs. Kai kurias problemas lengvai išspręsite atvirai išsakydami savo nuogąstavimus, abejones, motyvus.

ŽUVYS. Norėsis ramybės, slaptumo. Verčiau nesiimkite tokios veiklos, kuriai prieštarauja jūsų vidinis balsas. Jokiu būdu šiandien nesėskite prie vairo išgėrę alkoholio.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS