Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 12-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jums gali pavykti susitarti dėl tiekimo, kredito ar darbo, uždarbio perspektyvų. Arba pakvips nauda iš pelningo vienkartinio sandorio, nuomos, tarpininkavimo ar pan.

JAUTIS. Veiklos ir emocijų kupina diena. Būsite apsukrūs ir iškalbūs. Regis, bet kam galėsite apsukti galvą. Pasistenkite apsispręsti, kuria kryptimi šiandien nukreipti savo energiją.

DVYNIAI. Galite sėkmingai tvarkyti konfidencialius reikalus. Vis dėlto itin svarbių sprendimų šiandien nepriimkite ir sunkių darbų nedirbkite. Saugokitės infekcijų, intrigų.

VĖŽYS. Tikėtini įdomūs susitikimai. Santykiai gali konkretizuotis, paaiškės dėmesio ir bendravimo motyvai. Galbūt ankstesnį priešiškumą pakeis supratimas ir draugystė. Kažkieno tarpininkavimas gali jums išeiti į naudą.

LIŪTAS. Šiandien būsite linkę disciplinuotai ir kantriai dirbti. Gali pakvipti karjeros perspektyvomis ar kitokiu įvertinimu. Atsivėrusia galimybe reikia sugebėti pasinaudoti.

MERGELĖ. Šiokių tokių netikėtumų galite sulaukti, jeigu pastaruoju metu įklimpote kasdienybės rutinoje. Gali būti, kad teks dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli, įžymybėmis ar šiaip išsilavinusiais, įdomiais veikėjais.

SVARSTYKLĖS. Rūpės akcijų biržų informacija, finansų politika bei pokyčiai šioje srityje. Sugebėsite susikoncentruoti, įsiskverbti į esmę. Gali išryškėti jūsų finansinis talentas. Pasistenkite grąžinti ir susirankioti skolas.

SKORPIONAS. Šiandien pravartu pamėginti atsikratyti kai kurių ydų, suvokti savo silpnybes ir atsikratyti nerealių iliuzijų. Regis, daug emocijų patirsite per priešingą lytį ar oponentus, konkurentus.

ŠAULYS. Šiandien nevenkite uoliai paplušėti darbe arba ieškodami darbo, siekdami naujų verslo užsakymų ir kt. Tik saugokitės traumų ir kitiems nesudarykite pavojingų situacijų. Labai svarbu pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu, augintiniais.

OŽIARAGIS. Aktualūs bus meilės, kūrybos ir vaikų auklėjimo klausimai. Parodykite dėmesį dominančiam asmeniui. Neatsisakykite pasiūlymo pasikalbėti prie kavos puodelio. Pokalbis, flirtas bus ne tik malonus, bet ir naudingas.

VANDENIS. Šiandien geriausiai jausitės tvarkydamiesi namuose, bendraudami su šeima. Būsite linkę išleisti nemažai pinigų, kad patenkintumėte savo bei artimųjų poreikius. Neatsisakykite pastarųjų išklausyti, paremti, jei jiems reikia jūsų pagalbos.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl gali prasiplėsti akiratis ar atsinaujinti sena pažintis. Naudos galite tikėtis per reklamą, logistinę, protinę ir komercinę veiklą.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS