Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 13 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 13 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 13-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Būsite emocionalūs, jausmingi, bet kartu paslaptingi ir užsidarę. Tikėtina, kad jus suintriguos mįslingas asmuo ar naujiena. Regis, bus sunku kažką suprasti, konkrečiai susikalbėti, susitarti, tačiau labai padės intuicija.

JAUTIS. Tikriausiai šiandien jausitės gerai tarp draugų ir bendraminčių. Turėtų kilti ūpas išreikšti kūrybinius polėkius. Kažkas gali nustebinti romantiškomis užuominomis.

DVYNIAI. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija arba kažkaip pasitarnaus reklama. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote. Saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Vargu ar jus šiandien tenkins toks dalykas kaip rutina, ramybė namuose. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio. Įdomiai klostysis internetu užsimezgę santykiai.

LIŪTAS. Tikriausiai ilgėsitės mylimo žmogaus arba dėl jo nerimausite. Neiššvaistykite per daug pinigų norėdami padaryti įspūdį. Nederėtų pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės saiko jausmu.

MERGELĖ. Iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų. Yra tikimybė, kad šios dienos susitarimai – geras pagrindas ateities sėkmei. Visgi įmanomas ir apgaulingas veidmainiavimas.

SVARSTYKLĖS. Svajosite apie komfortą, švelnumą, meilę. Intuityviai jausite, ko reikia, kad būtumėte sveikesni ir patrauklesni. Derėtų ne vien svajoti, bet ir realiai stengtis to pasiekti.

SKORPIONAS. Traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms. Galbūt pramoga ar ypatingu pažadu nudžiuginsite mylimą žmogų, vaikus. Regis, negailėsite komplimentų, švelnumo.

ŠAULYS. Jūsų požiūris į šeimą, artimuosius, nuosavybę, gerovę užsifiksuos ilgesniam laikui. Labai svarbu, kad vidinė būsena būtų pozityvi, o sieloje vyrautų meilė.

OŽIARAGIS. Šiandien jums gali labai rūpėti reikalai, susiję su giminaičių aktualijomis, logistika, reklama, žiniasklaida, mokslu. Siekite draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais.

VANDENIS. Šiandien būsite linkę svajoti apie stebuklingą praturtėjimą, lengvą ir malonų gyvenimą. Kai kada svajonės pildosi ir dėl to šiandien ypač pravartu galvoje modeliuoti norimus pasiekimus.

ŽUVYS. Šiandien pasijusite lyg naujai atgimę. Užplūs lavina jausmų ir troškimų. Gali atsirasti progų pademonstruoti savo talentus. Laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS